Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.861
Günaydın 

Günaydın canımGünaydın
Ne oldu hayırdır niye moralin bozukValla aymadi gece hiç uyumadim,moralim bozuk falan filan iste
Elifi engelledim isteNe oldu hayırdır niye moralin bozuk
nasıl yaniElifi engelledim iste
Moralimi çok bozdu artık,arkadas arkadas arkadas sadece onun hayatında onlar var,aile yok,gecen hastanelik olmus kalbi tutmus yatirmislar acile haberimiz yok,1hafta diraramiyor,1aydir gelmiyor,hangini yazsamkinasıl yani
kaç yıldır ayrı yaşıyor? ve şu an yaşı kaçMoralimi çok bozdu artık,arkadas arkadas arkadas sadece onun hayatında onlar var,aile yok,gecen hastanelik olmus kalbi tutmus yatirmislar acile haberimiz yok,1hafta diraramiyor,1aydir gelmiyor,hangini yazsamki
22 yasinda 4senedirkaç yıldır ayrı yaşıyor? ve şu an yaşı kaç
çok küçük ayrılmış, onları artık ailesi bellemiş22 yasinda 4senedir
Ailesinden isticek ozaman borç para gecen babasını ariyor 10bin icerdeyim oda yolladi sonra bana sövdü sanki ben ver demisim gibiçok küçük ayrılmış, onları artık ailesi bellemiş
Her darda kaldığında yardımcı olduğunuz için sizi kötü duruma düşünce arıyor. Bunu alışkanlık haline getirmişAilesinden isticek ozaman borç para gecen babasını ariyor 10bin icerdeyim oda yolladi sonra bana sövdü sanki ben ver demisim gibi
2gündür canım sıkkınHer darda kaldığında yardımcı olduğunuz için sizi kötü duruma düşünce arıyor. Bunu alışkanlık haline getirmiş
Yarından itibaren 4gün sicaklar geliyormusÇok sıcak ve bu sıcakta ütü yapcam
Sabah sabah doktora gitdim şimdi geldim eveKimseye gün aymamış
Eee noldu canim anlat bakalimSabah sabah doktora gitdim şimdi geldim eve
Rabbim tez zamanda feraha cıkarsın2gündür canım sıkkın
Canan geliyorEee noldu canim anlat bakalim