Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Moralim çok bozuk abla ya...Ev sahibinin oğlu gelecekmiş tam eşim Mardin e gitmeden önce evden çıkmamız gerekiyor...kiralar en düşük 10000 lira..valla sipariş bile almak gelmiyor içimden.. Ev bakıyoruz okula uzak falan ...işte ne bilim yazacak biseyim de olmuyor..genelde mutsuz ve ev arayarak geçiriyorum bu günleri
Ay ya kimden duyduysam hep oğlum gelecek diye çıkarıyor kiracilari hepsi de yalan söylüyor daha fazla kira almak için insanları mağdur ediyorlar. Hakkinnizda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre ev bulursun.

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Moralim çok bozuk abla ya...Ev sahibinin oğlu gelecekmiş tam eşim Mardin e gitmeden önce evden çıkmamız gerekiyor...kiralar en düşük 10000 lira..valla sipariş bile almak gelmiyor içimden.. Ev bakıyoruz okula uzak falan ...işte ne bilim yazacak biseyim de olmuyor..genelde mutsuz ve ev arayarak geçiriyorum bu günleri
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Oğlu gelir eminim bu insanlar neden bòyle anlamış degilim yazık,çıkın demiyorlar heo oğulları geliyor nedense
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ay ya kimden duyduysam hep oğlum gelecek diye çıkarıyor kiracilari hepsi de yalan söylüyor daha fazla kira almak için insanları mağdur ediyorlar. Hakkinnizda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre ev bulursun.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah razı olsun...dua edeverin olur mu şu an elimden gelen hicbirsey yok çünkü...büyük kızım etkilendi hergun ağlıyor...bakalım.

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Bayaaa güven olmus helal olsun
Allahim büyüktür ...tam eşimin gitmesine yakın bi de yaz mevsimi buralar hep dolu şu an..yabancı tatilci heryer..
Günlüğü 4000 liradan veriyorlar evleri normal oturtmaya o yüzden ev seçeneği az kalıyor..
Eş dost araştırıyor işte..gönlümüze göre bi yer çıkmasını umuyorum

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.299
Allahim büyüktür ...tam eşimin gitmesine yakın bi de yaz mevsimi buralar hep dolu şu an..yabancı tatilci heryer..
Günlüğü 4000 liradan veriyorlar evleri normal oturtmaya o yüzden ev seçeneği az kalıyor..
Eş dost araştırıyor işte..gönlümüze göre bi yer çıkmasını umuyorum
Rabbim işinizi kolaylaştırsın insaAllah ❤️
Allah islah etsin böyle insanları zor durumda bırakanları
@_ÇikiLata onuda cikartiyordu ev sahibi yazmiyor oda morali bozuktu

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Rabbim işinizi kolaylaştırsın insaAllah ❤️
Allah islah etsin böyle insanları zor durumda bırakanları
@_ÇikiLata onuda cikartiyordu ev sahibi yazmiyor oda morali bozuktu
Ya içimden hiç birsey yapmak gelmiyor abla bi bu dönemi atlatsaydik hayırlısıyla
Gelip arada bakıyorum size
O arada oğlumu alıştırdım tuvalete şükür başardık onuda maşaAllah hemen alıştı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar