Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.801
Gördüm geziyosun heeeHaftasonları unutuyorum burayı yayaz olduğu için daha sosyalim
Gördüm geziyosun heeeHaftasonları unutuyorum burayı yayaz olduğu için daha sosyalim
Heç napayım oturdum sizi izliyomSana da iş çıktı çikoooo eee haber yok mu sende
Izle izle sende ikili olunca bakalim seninkiler napcakHeç napayım oturdum sizi izliyom
Yok daha inşaAllah 19 u haber edicem ultrasona giricem
Bizim yerimizede gezHaftasonları unutuyorum burayı yayaz olduğu için daha sosyalim
Valla biri bile yetiyor dün kız beni o kadar sinirlendirdiki annemlerdeIzle izle sende ikili olunca bakalim seninkiler napcak
Valla benimkide ayni bok,sen git arkadaşına uy kapı zillerini çalValla biri bile yetiyor dün kız beni o kadar sinirlendirdiki annemlerde
En son bu emojiye benziyordum![]()
![]()
![]()
AbooValla benimkide ayni bok,sen git arkadaşına uy kapı zillerini çal
Ooo bunlar şeytan gibi ölüyü mezardan çıkartırlar diriyi sokarlarAboo
Benimkide ablamın oğluyla bir olup dün bizi çıldırtdılar
Ooo bunlar şeytan gibi ölüyü mezardan çıkartırlar diriyi sokarlar
sen 4te 2sini görüyorsunGördüm geziyosun heee
Nebilim kız nerden göreyim dedigin gibisen 4te 2sini görüyorsungörmediklerinde var her şeyi atmam sosyal medyaya
Ne konseriKonser bitti eve geldim
Moralim çok bozuk abla ya...Ev sahibinin oğlu gelecekmiş tam eşim Mardin e gitmeden önce evden çıkmamız gerekiyor...kiralar en düşük 10000 lira..valla sipariş bile almak gelmiyor içimden.. Ev bakıyoruz okula uzak falan ...işte ne bilim yazacak biseyim de olmuyor..genelde mutsuz ve ev arayarak geçiriyorum bu günleri@Cheesecake sen neden gelmiyosun artık
Bayram öncesi dedem vefat etti üstüne böyle olumsuz bir gelişme...toparlayamıyorum@Cheesecake sen neden gelmiyosun artık
Günaydın canimGünaydın
Oğlu gelir eminim bu insanlar neden bòyle anlamış degilim yazık,çıkın demiyorlar heo oğulları geliyor nedenseMoralim çok bozuk abla ya...Ev sahibinin oğlu gelecekmiş tam eşim Mardin e gitmeden önce evden çıkmamız gerekiyor...kiralar en düşük 10000 lira..valla sipariş bile almak gelmiyor içimden.. Ev bakıyoruz okula uzak falan ...işte ne bilim yazacak biseyim de olmuyor..genelde mutsuz ve ev arayarak geçiriyorum bu günleri