Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.761
Ohaa çüşBnde bi ara yapardım artık yaşlandım
Ohaa çüşBnde bi ara yapardım artık yaşlandım
Kız sanki kaç para niye alinmicak. LCW dan çok da farklı değil fiyatları bence adı çıkmış artık hiçbiri ucuz değil.Duabidenmi
Sen zengosun biz alamayız
Yaa amatör öyle wattpadde yazıyorum birkaç hikayem var orda ismini diyemedim utandımHayırlısı olsun hakkinda
Hikayemi yazıyosun adı ne
Ya ben başımda birkaç iş birden olunca hiç koordine olamıyorume bir kadinin başında ne ikisi aynı anda beş iş oldugundan :SYa çocuklar hasta oldu mecbur köşe bucak temiizlik yaptım yoksa ev gerçekten alıyor başını gidiyor
Oluyor kesinlikle ya insanlar millete nasıl bakıyorlarsaValla bu pazara çıktım başka türlü evden çıkmam ama cikinca da hemen nazar değiyor ya çok yaşadım bunu. Esneye esneye ağzım ayrıldı
Evet çok tatlis gerçekten güzel de geldiÇizme süper ya bnde kızıma alayım senin prenseste güle güle giysin
Ehliyeti halledersin biraz sakinlik ve sabırla
Yapma yaaa niye bu kadar geçe bıraktın daktır bn aktifsindlr diye düşünmüştümKız sanki kaç para niye alinmicak. LCW dan çok da farklı değil fiyatları bence adı çıkmış artık hiçbiri ucuz değil.
He ya görümcem dubaiden biriyle evlendi 5 senedir orda yaşıyor. Yılda bir geliyor turkiyeye
Yaa amatör öyle wattpadde yazıyorum birkaç hikayem var orda ismini diyemedim utandım
Ya ben başımda birkaç iş birden olunca hiç koordine olamıyorume bir kadinin başında ne ikisi aynı anda beş iş oldugundan :S
Oluyor kesinlikle ya insanlar millete nasıl bakıyorlarsa
Evet çok tatlis gerçekten güzel de geldi
Ya bir dosya yaktım biliyor musun ondan
Ya ben var ya mecburiyetten alicam bu ehliyeti. İnsanın içinde şu kadarcık araba sürme hevesi olmaz mı yok bende sıfır. Ben ilk direksiyon sınavından kaldim meğer üç kere üst üste girmek lazımmış bir baktım yanmis haberim yok.Yapma yaaa niye bu kadar geçe bıraktın daktır bn aktifsindlr diye düşünmüştüm
Numarayı 2 no büyük mü alsam kalın çorapla birde ayağı büyürse
1de ben aAnam sayfa bomboş giii bı tek ben
Yuhhhhhh gel ve gitHayırlı aşkomlor![]()
![]()
bizde annemdeydik şimdi geldik kız uyudu hemen bende yatıcam inşaAllah iyi geceler herkese
İyi gecelerHayırlı aşkomlor![]()
![]()
bizde annemdeydik şimdi geldik kız uyudu hemen bende yatıcam inşaAllah iyi geceler herkese
Yaa kurs demedi miYa ben var ya mecburiyetten alicam bu ehliyeti. İnsanın içinde şu kadarcık araba sürme hevesi olmaz mı yok bende sıfır. Ben ilk direksiyon sınavından kaldim meğer üç kere üst üste girmek lazımmış bir baktım yanmis haberim yok.
Bence de büyük al numaralar tam kalıp yani var ya hani bebenin ayağını mezura ile olcuyosun ona göre şu numara diyorsun ona uyuyor tablo.
Evet üşüyoruz evdeNasil güzel serin hava
Hee sorma balkonda üşüdüm ama güzel.üşüntü aEvet üşüyoruz evde
Valla aklıma geldi ama az daha zamanKız tuvalete alıştırsana koca dana oldu daha
İyi geceler canımHayırlı aşkomlor![]()
![]()
Benimki 9buçuktu yatti bu geceAy bende şimdi oturdum anneme gittik geldik çocuklar yatıyor uyursalar bende yatacagim inşallah
Uykum vardıYuhhhhhh gel ve git
Günaydın canımGünooş