MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Valla bu pazara çıktım başka türlü evden çıkmam ama cikinca da hemen nazar değiyor ya çok yaşadım bunu. Esneye esneye ağzım ayrıldıGeçmiş olsun valla nazar başka bişe sahiden
Valla bu pazara çıktım başka türlü evden çıkmam ama cikinca da hemen nazar değiyor ya çok yaşadım bunu. Esneye esneye ağzım ayrıldıGeçmiş olsun valla nazar başka bişe sahiden
Valla aklıma gelmedi bebemin bezlerini değişmektenGeçmiş olsun canım deseydin hünerli ağzımla senide okurdum a
Bende çocuklar uyudu derken küçük olan yine uyandı sallamaya devamkeMisafirlerim vardi azönce gittiler
Çizme süper ya bnde kızıma alayım senin prenseste güle güle giysinKızlar geçen gün bebeme ve evine bebek gormeye gideceğim kişilere hediye amaçlı alisveris yaptım size de atayım çok tatlisler
Şunlar bebek hediyesi
Ekli dosyayı görüntüle 41308
Ekli dosyayı görüntüle 41309
Şunu gorumcemin kızına aldım dubaiden geldi görmeye gidicez birkaç haftaya
Ekli dosyayı görüntüle 41310
Bunlar da benimkine. Ayakkabı ve sarı takım o kadar tatlı çıktı kii kışlık çizme falan almak isteyene tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 41311
Ekli dosyayı görüntüle 41312
Ekli dosyayı görüntüle 41313
Ekli dosyayı görüntüle 41314
Kız tuvalete alıştırsana koca dana oldu dahaValla aklıma gelmedi bebemin bezlerini değişmekten
Aksam misafir vardi oğlu 2yaş 4aylık falan MaşaAllah koşa koşa gidiyor wcyeKız tuvalete alıştırsana koca dana oldu daha
Bn bnmkiyle biraz uğraştım da hazır değil kaçırdı hepAksam misafir vardi oğlu 2yaş 4aylık falan MaşaAllah koşa koşa gidiyor wcye
Günaydın canımGünaydın
Seninki dahada küçük tam konusmayi sökerse söylerde belkiBn bnmkiyle biraz uğraştım da hazır değil kaçırdı hep
Maşallah ona
Ayşe’nin ki askere gidecek
1-2 kere yaptı sonra da altına kaçırıp çiş dediSeninki dahada küçük tam konusmayi sökerse söylerde belki
Aysenin evet başlaması lazim artık
Hadi insaAllah söylerde sende kızda kurtulursunuz1-2 kere yaptı sonra da altına kaçırıp çiş dedi2 olsun kışın evde alıştırmaya başlıcam
Ama sabahları açık bırakıyorum halılar yok diye alışsın diye bakalım
Bn zerdaçalsız yaparım limonlu keki çok severim heeeeDün limonlu zerdeçallı kek yaptim misafirlere cok guzel oldu
Sapsari oldu koy baka aBn zerdaçalsız yaparım limonlu keki çok severim heeee
Meyve kaynat az şeker at meyve suyu işteKaçgün oldu bilmiyorum nescafe icmeyeli![]()
![]()
Simdide kahvaltiya çay yapmadim limonata koydum
Yokya bende yapiyorum canim,kayısı seftali erikMeyve kaynat az şeker at meyve suyu işte
Erik kayısı şeftali üzüm ne varsa
Bn hafta başı yaptım 5 litre 3-4 gün içtik
Bnde bi ara yapardım artık yaşlandımYokya bende yapiyorum canim,kayısı seftali erik
Limonatada kendim yapiyorum napayim