Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.721
Çocuğuma 1kase semizotu salatası yedirdim
Bnde evi süpürdüm sildim mis gibi yaptımÇocuğuma 1kase semizotu salatası yedirdim
Eline sağlıkBnde evi süpürdüm sildim mis gibi yaptım
Eline sağlık canımEvi supurdum sildim. Çamaşır attım makinaya, bulaşıkları dizdim makinayı açtım, buzdolabını sildim odalar toplandı, lavobo WC duşakabin yıkandı. Şimdi tekrar bulaşık bitsin çamaşır atcam. Katlama kaldi
Basım bir agriyordu kendi kendimi okudum da az rahatladı 2 hap içtim banamisin demiyor yaEline sağlık canım
HarikaaaGünaydın canlar bugün tatildi. Kalktım bi güzel spor yaptım duş aldım. Çamaşır işlerini halledip düzgün bir kahvaltı hakedicem
Geçmiş olsun valla nazar başka bişe sahidenBasım bir agriyordu kendi kendimi okudum da az rahatladı 2 hap içtim banamisin demiyor ya
Güzel iş görmüşsün eline sağlık. Ben en son bı kadın aldım onun üstüne sadece bir defa süpürdüm o da robot süpürdü. Başka da hiiiic bişe etmedim ev korkunç olma yolunda ilerliyor.Evi supurdum sildim. Çamaşır attım makinaya, bulaşıkları dizdim makinayı açtım, buzdolabını sildim odalar toplandı, lavobo WC duşakabin yıkandı. Şimdi tekrar bulaşık bitsin çamaşır atcam. Katlama kaldi
Kız biz zaten hergün eriyoz bugün ekstra eridikHavan kısa sürdü
Geçmiş olsun canımBasım bir agriyordu kendi kendimi okudum da az rahatladı 2 hap içtim banamisin demiyor ya
Güle güle giysinlerKızlar geçen gün bebeme ve evine bebek gormeye gideceğim kişilere hediye amaçlı alisveris yaptım size de atayım çok tatlisler
Şunlar bebek hediyesi
Ekli dosyayı görüntüle 41308
Ekli dosyayı görüntüle 41309
Şunu gorumcemin kızına aldım dubaiden geldi görmeye gidicez birkaç haftaya
Ekli dosyayı görüntüle 41310
Bunlar da benimkine. Ayakkabı ve sarı takım o kadar tatlı çıktı kii kışlık çizme falan almak isteyene tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 41311
Ekli dosyayı görüntüle 41312
Ekli dosyayı görüntüle 41313
Ekli dosyayı görüntüle 41314
Teşekkürler inşallah bir gitsem verecem bebeler geldi 1.5 yaşınaGüle güle giysinler
Geçmiş olsun canım deseydin hünerli ağzımla senide okurdum aBasım bir agriyordu kendi kendimi okudum da az rahatladı 2 hap içtim banamisin demiyor ya
DuabidenmiKızlar geçen gün bebeme ve evine bebek gormeye gideceğim kişilere hediye amaçlı alisveris yaptım size de atayım çok tatlisler
Şunlar bebek hediyesi
Ekli dosyayı görüntüle 41308
Ekli dosyayı görüntüle 41309
Şunu gorumcemin kızına aldım dubaiden geldi görmeye gidicez birkaç haftaya
Ekli dosyayı görüntüle 41310
Bunlar da benimkine. Ayakkabı ve sarı takım o kadar tatlı çıktı kii kışlık çizme falan almak isteyene tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 41311
Ekli dosyayı görüntüle 41312
Ekli dosyayı görüntüle 41313
Ekli dosyayı görüntüle 41314
Hayırlısı olsun hakkindaHarikaaa
Ben geçen gün ehliyete yazıldım ama umutlu değilim kızlar bakalım nolcak. Bu sıralar çok hengame var dedem burda hastane işleri bitmek bilmedi başka akrabalar da vardı yavaştan gidiyorlar artık.
Sırada bekliyor hedeflerim ehliyet, spor, hikaye yazıyorum onu cizgiroman gibi bişeye dönüştürmeyi düşünüyorum ne bileyim çok plan var ama hicbiseye sıra gelmiyor
Ya çocuklar hasta oldu mecbur köşe bucak temiizlik yaptım yoksa ev gerçekten alıyor başını gidiyorGüzel iş görmüşsün eline sağlık. Ben en son bı kadın aldım onun üstüne sadece bir defa süpürdüm o da robot süpürdü. Başka da hiiiic bişe etmedim ev korkunç olma yolunda ilerliyor.
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım