Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hayırdır niye
Nescafe icmiyorum kahveyi azalttım 3gündür bakalım ne olcak
Nescafe icmiyorum kahveyi azalttım 3gündür bakalım ne olcak
Kalp yetmiyor artikHayırdır niye
Sana yollarım aOoo artık turşu kurarsın![]()
![]()
Tek turlu mu tüm köye cacık salata oooooOoo artık turşu kurarsın![]()
![]()
Eee yani o kadar kahveye herşey yetmezKalp yetmiyor artik
Tek seferde kestim bakalım ne olcakEee yani o kadar kahveye herşey yetmez
HayirdirrrHayırlı geceler canımBol bol can sıkıntısı sıfır moral var
![]()
Sende ne var ne yok
Off nolsun bende de bolca yorgunluk. Dedemler ziyaretime gelmişti böbrek yetmezliği çıktı adamda her gün hastanedeyiz. Belim her yerim agriyoooGünaydın canım
Bisey yok bildigin gibi sen nasilsin
Aaa negüzel kilo alan biri daha a
Iyiyiz şükür
Gecmis olsun canimHayirdirrr
Off nolsun bende de bolca yorgunluk. Dedemler ziyaretime gelmişti böbrek yetmezliği çıktı adamda her gün hastanedeyiz. Belim her yerim agriyooo
Ben baktım az önce kim napiyor diyorAaa kisme yok
Eylül mangal.istedi bizde gittik tarlaya,bizim piknik alanını telle çeviriyorlar artık paralı olcakmiş,temizlik yapiyorlardi,ordan geldim bulasık falan derken simdi oturdumBen baktım az önce kim napiyor diyor
Bilmiyorum abla ya durumlar karışık bu defa da ev sahibi demiş cumartesi günü bi ofise gel konuşalım bakalım ne dicekNezamana kadar dediki
Haydaaa biseymi oldu canimBilmiyorum abla ya durumlar karışık bu defa da ev sahibi demiş cumartesi günü bi ofise gel konuşalım bakalım ne dicek
Bilmem emlakci bisey demedi eşim gidecek cumartesi bakalım neymiş telefonda söylenemeyen şeyHaydaaa biseymi oldu canim
HAkkınızda hayırlısı olsun artıkBilmem emlakci bisey demedi eşim gidecek cumartesi bakalım neymiş telefonda söylenemeyen şey
İnşaAllahHAkkınızda hayırlısı olsun artık
Bizim hala sıcsk bugün İstanbul 40 derece imişSimdi serinledi balkon icerler yaniyor