Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.061
Evet canimHaydaa Kendi orda kalmak istememişmiydi
Evet canimHaydaa Kendi orda kalmak istememişmiydi
Kendi düşünüp karar verememiş mi peki aklı başında kadınZehir olan bir bayram oldu bize canim,dün annemi o ayakla bıraktım evine,bizi istemiyormus artık,ben yapmışım herseyi amelyatinı yaptirmısim ablama atıp bırakıp gitmisim
Verdi iste sonrada sen getirdin attin beni dediKendi düşünüp karar verememiş mi peki aklı başında kadın
Aleyküm selam canimSelamünaleyküm
Bırak daha ikinci ayağı yaptırmaVerdi iste sonrada sen getirdin attin beni dedi
Aynen yaBırak daha ikinci ayağı yaptırma
Oğlu gelmedi mi
Sen nasılsın canım bebiş nasıl kızın bebiş alıştı mıAynen ya
Yok canim ne ikinci ayagi bitti artikBırak daha ikinci ayağı yaptırma
Oğlu gelmedi mi
Oğlunun öfkesini senden mi çıkardıYok canim ne ikinci ayagi bitti artik
Evet hemde nasil,görmeni isterdim,neler nelerOğlunun öfkesini senden mi çıkardı
Hayırdır ne oldu kiEve döndüğüm gün yani dün aşırı karışıktı, jandarma polis jandarma ağzımıza edildi yollarda. Bugün istanbul kazan biz kepçe gezdik durduk arkadasla gelemedimiyi geceler ya da sabahlar
Sanırım herkes dönüyorya heryer kilitHayırdır ne oldu ki
Günaydın canimGün aydı hadi herkes uyansın
Cuma akşam dönelim dedik haftasonu trafiğe kalmadan. Neyse 5 te biletimiz, jandarma otobüslerin perona girmesine izin vermiyor. Polisten ışıklardan almasına izin vermiyor ama 100 metre ileride otoyolun ortasında almasına izin veriyor. Bir sürü insan mülteci gibi otoyolda bekledik 1 bucuk saat sağolsunlar hayatımız bu kadar değersiz işte. Perondan izin verseler ölürler ki orası yeri yani saçma sapan işlerHayırdır ne oldu ki
Sakin ol mayalı sıcakta mayalandınCuma akşam dönelim dedik haftasonu trafiğe kalmadan. Neyse 5 te biletimiz, jandarma otobüslerin perona girmesine izin vermiyor. Polisten ışıklardan almasına izin vermiyor ama 100 metre ileride otoyolun ortasında almasına izin veriyor. Bir sürü insan mülteci gibi otoyolda bekledik 1 bucuk saat sağolsunlar hayatımız bu kadar değersiz işte. Perondan izin verseler ölürler ki orası yeri yani saçma sapan işler
İyiyiz şükür kız bebişi bilmiyor dahaSen nasılsın canım bebiş nasıl kızın bebiş alıştı mı