Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.041
Ayrıldinızmi en son birlikteydinizKızım Adıyamanda ben ilçedeyim
Ayrıldinızmi en son birlikteydinizKızım Adıyamanda ben ilçedeyim
Yok bu öbür kızım ilde oturuyordu depremden sonra başka ile gitmişlerdi geldilerAyrıldinızmi en son birlikteydiniz
Anladim ablaKız yanma derken ev tutu
Sende hayir demeden gömdün
Hehe vallaYe gari bayram zatenhaa
Ohh misBen yazlıktayımm canımm
Hayırlı bayramlar canimGeç de olsa hayırlı bayramlar herkese
Hayırlı bayramlar ablaSelam kızlar hayırlı bayramlar
Biraz kendi haline bırakın bakalımAnnemle tartıştık biraktik geldik kendi evinde kalcakmis bundan sonra,kendi kimseye yük olmucakmis,kimseyle görüşmücekmis,sıctı sivadı birakti
Neden kavga ettiniz annenleAnnemle tartıştık biraktik geldik kendi evinde kalcakmis bundan sonra,kendi kimseye yük olmucakmis,kimseyle görüşmücekmis,sıctı sivadı birakti
Artık kalsin bakalim canimBiraz kendi haline bırakın bakalım
Çok karmakarışık abla anlatılacak çok şey var,her anne belki güzeldir ama,bizimki farklı,en ufak şey cocuklarıni birbirine anlatıp düşürmek gibiNeden kavga ettiniz annenle![]()
Anneler güzel ya annelere kalp
Ana kimseye gün aymamış bugün galiba
Zehir olan bir bayram oldu bize canim,dün annemi o ayakla bıraktım evine,bizi istemiyormus artık,ben yapmışım herseyi amelyatinı yaptirmısim ablama atıp bırakıp gitmisimAna kimseye gün aymamış bugün galiba
Haydaa Kendi orda kalmak istememişmiydiZehir olan bir bayram oldu bize canim,dün annemi o ayakla bıraktım evine,bizi istemiyormus artık,ben yapmışım herseyi amelyatinı yaptirmısim ablama atıp bırakıp gitmisim