Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.781
Salatalıklarim başlamiş minnak yaaa çokzel
Biberlerde maşallah çok var
Biberlerde maşallah çok var
Sabah içiyorumIradeye bak masallah
O nekiEkli dosyayı görüntüle 41254
Ay çok güzelmiş buuu
Yaaa hep elime alıp geri bırakıyorumEkli dosyayı görüntüle 41254
Ay çok güzelmiş buuu
Cips sağlıklı cips
Hadiya gecmis olsun,retro metro hersey girdi demekki aOğlan babasına kahve yapıyordu sen elin çarp dök tezgah dolap yer halı battı onunla uğraştım
Al al güzelmiş ben beğendimmm süt mısır tadı varYaaa hep elime alıp geri bırakıyorum
Deneyeyim
Sağlıklı atıştırmalıklar zevk vermezAl al güzelmiş ben beğendimmm süt mısır tadı var
Bn mesela fincanda severim içmeyi
Sen zaten geziyorsun susak
Sen o ara gün masasında götürüyordun mamaları
Sende evde yoksun bulamadık seni![]()
![]()
SAnirim bayram sonrası hepimiz gidici aKızlar yine göbekli bişeye dönüştümnasılsa aldım diye bu hafta da koyverdim gitti bir toparlanmam gerekicek
Bende animasyon çizgi film izlerim,yok polisiye romantik seyler sevmemKızlar bu arada ay savaşçısı cizgifilmini izler miydiniz? Benim çocukluğumun favorisidir halen hayraniyimdirbir süredir yeniden çekiliyordu yeni versiyonu çok nostaljik geldi bana
Hee benim gitmem zor canım o ülkenin kağıt kürek işleri çok zor nasip artıkBiliyorum belki oraya gidersin diye dedim
Canın sağ olsun
Ayyy bisey olmadı ya oğlana zaten hemen etrafı batırdılar diye kızarız bi demeyiz iyimisinOğlan babasına kahve yapıyordu sen elin çarp dök tezgah dolap yer halı battı onunla uğraştım
Benim aram hiç yok çiçeklerle ya eşim 2 kere aldı getirdi kurudular çöpe attımMis gibi kokuyor ciceklerine bakinEkli dosyayı görüntüle 41256