Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.601
Isleri bitirdim bende eylülu yikadim bende gircem simdiAyy çok sıcak, sular yoktu sabah yeni geldi duş alıcam ev leş gibi Dr gitcem bakalım nasıl olacak
Isleri bitirdim bende eylülu yikadim bende gircem simdiAyy çok sıcak, sular yoktu sabah yeni geldi duş alıcam ev leş gibi Dr gitcem bakalım nasıl olacak
ULan erkek çıkmazsa koltuktan atçam kendimi
Aman dikkat et ... İncinirULan erkek çıkmazsa koltuktan atçam kendimi
Benimki ekmek almaya bakkala gidiyordu da artik yollamiyorum,çünkü gittimi gelmiyorKız babaannesiyle camiye gitdi bende işleri bitirdim eşimi alışverişe göndermiştim 1-2 saat bundan önce daha gelmedi başka ülkeye gitdi herhalde![]()
![]()
bugün ev günü yaptıracak işleri düşünüp duruyorum
Zaten incindiAman dikkat et ... İncinir
Sen gebesin yeeee gitsinBugün cuma ödülmü yapsam yoksa kurbanamı saklasam kendimi
Bilseydim bende yollamazdımBenimki ekmek almaya bakkala gidiyordu da artik yollamiyorum,çünkü gittimi gelmiyor
Tamam ama canım birşey çekmiyor düşünmem lazımSen gebesin yeeee gitsin
Dr geldim bekliyorumIsleri bitirdim bende eylülu yikadim bende gircem simdi
İş dediysen yatsıya gelirKız babaannesiyle camiye gitdi bende işleri bitirdim eşimi alışverişe göndermiştim 1-2 saat bundan önce daha gelmedi başka ülkeye gitdi herhalde![]()
![]()
bugün ev günü yaptıracak işleri düşünüp duruyorum
Demek erkeklerin cinsi böyle hepBenimki ekmek almaya bakkala gidiyordu da artik yollamiyorum,çünkü gittimi gelmiyor
geçmiş olsun canımmYandım a dostlar. Sağ kolum ve karnıma kaynar su döküldü. Sol elle kalakaldım
benim ki de 5 gündür soda bulamıyorDemek erkeklerin cinsi böyle hep
bnmki birde liste yapıyorum yazıyorum patates domates ekmek alıp gelir diğerleri hep yok oluyora
Bn alım yollum bulamıyorsabenim ki de 5 gündür soda bulamıyor