ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Aaaaa geçmiş olsun ablaTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
Aaaaa geçmiş olsun ablaTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
Teşekkür ederim canımBayılırımmm
Doğru tespit
Nazar ettik ellaam
Kız benimki de artık binmiyor arabaya aşağı inelim diye bağırıyor sonra kendi arabasını sürmek için ısrar ediyor. İki yaş sendromu mudur nedir çok fena girdik bir aydır
Amaniinnn gecmi olsun kız
@ÇikolataGözlüm sana da çok geçmiş olsunnn
Hele şükür geçmiş olsunDoktor dedi kim okuyor seni şuanda dedi,kırılcak diş kırılmadan çıktı dedi hayret etti
Dedim ilk defa işim rast gitti
Aaa nedenHastaneye gittm bugün kahve çay çiko yasakladı
Geçmiş olsun canımYa midem sorunluydu bayadır o yüzden kilo falan verdim zaten. Onları yasakladı ilaç yazdı işte
Günaydıın
Günaydın kızlar
Sagol canimHele şükür geçmiş olsun
Yuvarlanmayı ciddiye almışsınElhamdülillah
Benmi iste bende yuvarlanip gidiyorum
vallah ot gibi ya bu sevmeyenler nasıl sevmiyor anlamıyorumm
Nedir senin bu kartdan çektiğinDışardaydık eşim dedik bnm karttan para çek bn atmde kaptır kartı bekle bekle sıra gelmedi kartı iptal ettik yenisini istedikha
Geçmiş olsun hayırdır nesi var?Of günlerdir dedemin hastane işleri ile uğraşıyorum hiç bakamadım. Sizler nasilsiniz
Sorma yaNedir senin bu kartdan çektiğin![]()
![]()
sağol canımmGeçmiş olsun canım
bu durumda sana demiş oldum![]()
![]()
banamı dedim gülüm
Hadi bakalim hayırlisiUltrasonu çektirdik 5 dk sürdü yarın kontrol bakalım
Hayırdır hasta mı? İyilik yuvarlanıp duruyoruz
Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım
Yaa ciddi bir şeyi yok ama yaşlı işte kolu bacağı böbreği dalağı derken her yerinde öyle böyle biseler var. Aydın'dan geldi sırf hastaneye diye. Dede ciddi biseyin yok diyom yok benim böbrekler gitti diyalize giricem diyo. Dede valla biseyin yok diyom siz veni ölünce mi goturceniz hastaneye diyo dede işteGeçmiş olsun hayırdır nesi var?
Tüm dedeler böylr herhalde bizimki aksine doktor sevmez annem ilaç falan verince sen beni öldürmək istiyom o yüzden veriyon diyorYaa ciddi bir şeyi yok ama yaşlı işte kolu bacağı böbreği dalağı derken her yerinde öyle böyle biseler var. Aydın'dan geldi sırf hastaneye diye. Dede ciddi biseyin yok diyom yok benim böbrekler gitti diyalize giricem diyo. Dede valla biseyin yok diyom siz veni ölünce mi goturceniz hastaneye diyo dede işte