Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aman nolcak yeseydin hazır alınca gözün görüyor mu heee heeeYaa çeşit vardı ama kendi yaptıklarımı yedim sadece anlarsın
Aman nolcak yeseydin hazır alınca gözün görüyor mu heee heeeYaa çeşit vardı ama kendi yaptıklarımı yedim sadece anlarsın
Allah affetsin elimde değil vallahAyy susakkkkj
Hep beraber inşallahİnşaAllah canım
Doğru ama yapamıyorum bi hastalık gibi yani kendim yapacağımda da o kabı alır güzelce yıkarım yikamama rağmen tekrar kontrol ederim ellerimi zaten 100 kere yıkarım bisey yaparken zor benim işimAman nolcak yeseydin hazır alınca gözün görüyor mu heee heee
Biz sodyuma bakarak alıyoruz genelde eşim seçerBnm sadece belli marka soda içebilen var mı acep
Beypazarı içince diğerlerinin tadı yok hiç
Senin kilo alma durumun mu var kızBenim kilo alma sebebim ekmek ben öyle hergün tatlı abur cubur yememki hafta 1 en fazla 2 yerim . Sorunum ekmek acıktımmı ekmeğe koşuyorum arasına bir şeyler koyup yiyorum onu hayatımdan çıkarmam lazım
Bime tadelle ikramlik olan gelmişŞokta tadelle bitmiş 4gün oldu hih
Bayram zamanı geliyor hepBime tadelle ikramlik olan gelmiş
Evet baya alıştımÇok iyi
Alışıyorsun değil mi
Niye uyumuyonuzBugün uyumuyoz bakalim saat kac oldu
Bu kadar kişiOnlar başka amacla burdalar öldükmü kaldıkmı
Var ya öyle deme hemde fena alıyorumSenin kilo alma durumun mu var kızağam bizimle egleniiirrrrr
Maşallah demiyorlarmıNe zmn Kv veya görümcem görse bebem uyumuyor al işte ağlayıp duruyor
Dün cok yoruldu aslında,ama ògle uykusu uyudu diye uyumadi 12bucuktuNiye uyumuyonuz
Nebilim tahmin ediyorumBu kadar kişi
Günaydın canımGünaydın