ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Teşekkür ederim canımOooo Afiyet olsun sen doydunmu bunla a

Teşekkür ederim canımOooo Afiyet olsun sen doydunmu bunla a
Kahvaltıda ya da ara öğünde ceviz fındık badem ye bebişe yarasınKahvaltı menemen,salatalık,el kadar ekmek ,3 dal yeşil soğan
Ara 3 kayısı
Ara 1 avuç dut
Ara 1 bardak süt
Akşam 1 kase soğuk yoğurt çorbası
Su 3litreyi geçtim
10.000 adım
@Elif_Eylul
Iç iç su önemli hele sıcaksaEkmek tok tutdu galiba gün boyu sadece öylesine yedim sayılır bide çok sıcak abla çok susuyorum devamlı içince yemeğe yer kalmıyor
İyi ki ilk zamanların sıcağa denk geldi daha rahat bol bol duşa gir çıkEkmek tok tutdu galiba gün boyu sadece öylesine yedim sayılır bide çok sıcak abla çok susuyorum devamlı içince yemeğe yer kalmıyor
Yav geçen ceviz atdım ağzıma çıkardım yiyemedim fındıkta var evde öyle bakışıyoz yiyemiyorumKahvaltıda ya da ara öğünde ceviz fındık badem ye bebişe yarasın
Bu seferde çok az yemişsin bea senin elinde miniktir bnm Elin yarısı kadar
Bitek onunla sıkıntım yok çok şükürIç iç su önemli hele sıcaksa
Aaaa ilk 3 ay geçsin yersin ilk zamanlar normalYav geçen ceviz atdım ağzıma çıkardım yiyemedim fındıkta var evde öyle bakışıyoz yiyemiyorum
Elim küçük evet1 kahve fincanı kadar vardır dut
Muhtar mıyım diyeydin1saat önce arkadas ariyor mahalle birbirine girmis ben biliyormuymuşum olanlari a
Kaynanasi amelyat olmus bugün onu bile duymadim,dedim ben uzayda yaşıyorum lan nebilim ne olmuş,sizin bahce cok fenalar dedi ne ölume ne ölülerine a
Ay evde dolu niye içmiyom acabaÇiko günlük bi sade soda içiver bebişe kilo aldırır hemde kramp olmaz inşallah
Bende sarıkız aliyorum mesela ondaki degerler cok iyiymis digerlerindenBnm sadece belli marka soda içebilen var mı acep
Beypazarı içince diğerlerinin tadı yok hiç
Kız götümün dibinde olmuş amaMuhtar mıyım diyeydin
Bnde herşeyi en son duyarım
Onu hiç içmedim desemBende sarıkız aliyorum mesela ondaki degerler cok iyiymis digerlerinden
Bakış sende aman yeme içme cips çiko olaydı yerdinAy evde dolu niye içmiyom acabaiçerim yarından itibaren inşaAllah
İnşaAllah bazı şeylerden toksiniyor gibiyim bide yeşillik yiyemiyorumAaaa ilk 3 ay geçsin yersin ilk zamanlar normal
Şoktan al bakOnu hiç içmedim desem
Beypazarı’da iyiymiş
Cips sevmem çikoda yiyemiyorum bak olsa onlara bakışırdımBakış sende aman yeme içme cips çiko olaydı yerdin
Günde 2-3 defaİyi ki ilk zamanların sıcağa denk geldi daha rahat bol bol duşa gir çık