Kizzz sorma totimden soluk alıyorum okulun son günü ya koştur koştur haldeyiz@sulisim Allah seni napmasin
Kizzz sorma totimden soluk alıyorum okulun son günü ya koştur koştur haldeyiz@sulisim Allah seni napmasin
Ooo karneler nasilKizzz sorma totimden soluk alıyorum okulun son günü ya koştur koştur haldeyiz
AldıkAllah razi olsun canım
Tamam nasil istersen
Karne aldınızmı siz
Çocukların iyi çok şükür bende karne verdim koştur koştur çocuklarının aldık onları eve koyduk okula geri geldim toplantımız varOoo karneler nasil
Yaaaa sen benim de velim olsanaAldıkhayat boyu devam etsin yavrularımızın başarıları.. erkek öğretmenlere pasta yaptım okulumuzun...anneler gününde bayanlara yapmıştım
Az paylassin kendini nazar oluyor haberi yokSabah gecirdim gitti işe,simdi gözünde arpacık çıkmış sismis
Yedimyaa fotilerimi görmedinmiBunebeeee yemedinmi sen hic
Yani tartıldın
Veliler niye gidiyor karne almayaAy karneleri cocuklar mi aldı biz mi aldık valla yoruldum sıcaktan beynim yandı başım ağrıyor
İyi teşekkür almış@Bitterçikilata Karne nasil geldi oğlanın
Kız çocuklar istiyor gelsinler diye herkesin annesi gidiyor napayım mecburen gittimVeliler niye gidiyor karne almaya
Anaokulunda çoğunluk gidiliyor almaya gitmişken bnde bulundum ortamdaVeliler niye gidiyor karne almaya
Kız çocuklar istiyor gelsinler diye herkesin annesi gidiyor napayım mecburen gittim
He hep siz veliler yapıyonuz yanii suç sizdeAnaokulunda çoğunluk gidiliyor almaya gitmişken bnde bulundum ortamda
He hep siz veliler yapıyonuz yanii suç sizde![]()
![]()
Velim olmasanda yaparım başımın üzerinde yeriniz var öğretmenimÇocukların iyi çok şükür bende karne verdim koştur koştur çocuklarının aldık onları eve koyduk okula geri geldim toplantımız var
Yaaaa sen benim de velim olsana
Hep sen yapıyon sen gitmesen kimse gitmicek
1saat uyuduk eylülle bende sıkıldım aSıkıldım nedense öff
burada her şeyi çocuk yerine veliler yapıyorVeliler niye gidiyor karne almaya
Bnde uyudum bebemle1saat uyuduk eylülle bende sıkıldım a
Bn yapmadım okulda kitapları vardı okumalık onları al gel dedimburada her şeyi çocuk yerine veliler yapıyor