Elif_Eylul
Daimi Üye
- #52.421
Helal olsun dime hıhmillet rahat
Kaptişemi geliyor ülkelerden maşaAllah tatmadığın ülkenin çikolatası kalmadı![]()
![]()
![]()
Helal olsun dime hıhmillet rahat
Kaptişemi geliyor ülkelerden maşaAllah tatmadığın ülkenin çikolatası kalmadı![]()
![]()
![]()
Şekersiz 3. Günüm![]()
Yani
Çikosuz
Bende çamaşır serdim geldim şimdiGidimde bulaşık makinamı boşaltayım![]()
Aaaa bak onlarda asılcak püfffg dur gidemBende çamaşır serdim geldim şimdi
Bn Nutella sevmim ki
Bnmde kız yumurta düşürdü mutfak halısına attım makineye kurumuştur yerlerini silip halıyı serçemGidimde bulaşık makinamı boşaltayım![]()
Bn Nutella sevmim ki
AyyBnmde kız yumurta düşürdü mutfak halısına attım makineye kurumuştur yerlerini silip halıyı serçem
Haydaa geçmiş olsun dikkat etsin böylede olmaz ki dinlenmedenElif rahatsızlanmış aradi aglayarak kalbim kötü deyip,2hastanede mesai yapiyor manyak dinlenmeden
Yerken öyle demiyon amma bu biberli bilmem öbürü neyliKız ben yerli malı severim
Onların tadına bi kere bakıyorum sonra yok oluyorlar çoğunluk kalanları keke pudinge koyuyorum
Aa ciddi bisey yoktur inşaAllah geçmiş olsun canımElif rahatsızlanmış aradi aglayarak kalbim kötü deyip,2hastanede mesai yapiyor manyak dinlenmeden
Biberli güzeldi heeYerken öyle demiyon amma bu biberli bilmem öbürü neyli
Yapma ya eee acile gitse baksınlarElif rahatsızlanmış aradi aglayarak kalbim kötü deyip,2hastanede mesai yapiyor manyak dinlenmeden
Ne dedim ben he ne dedimBiberli güzeldi hee![]()
Daha var 2-3 kare kadar