Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bizimde bahçemiz vardı yoldan geçen yolardı dalıyla koparıp birde hiç helal mi haram mı diyen olmazdı
Bende hiç sevmem öyle burda bahçelerde dış tarafa sarkan ağaçlar var millet der göz hakkı koparıp yerler ben bir tane bile alıp yemem çocuklarıma da yedirmem haram şey yenirmi hiç burnundan gelir yarın bir günBizimde bahçemiz vardı yoldan geçen yolardı dalıyla koparıp birde hiç helal mi haram mı diyen olmazdı
İyi yedin ama bu sene çiko falanŞekersiz 3. Günüm![]()
Yani
Çikosuz
Bnde valla aynısını yapıyorum izin alın diyorum sahibi varsa yoksa sakın diyorum ama millet hiçBende hiç sevmem öyle burda bahçelerde dış tarafa sarkan ağaçlar var millet der göz hakkı koparıp yerler ben bir tane bile alıp yemem çocuklarıma da yedirmem haram şey yenirmi hiç burnundan gelir yarın bir gün
Yok gızz nerde yedim kaptişle karıştırıyorsunİyi yedin ama bu sene çiko falan![]()
Ortaokul için ne sınavı ortaokulda giriştede mi artık var ?
Bazı okullar puan ve okul puanıyla alıyorlar. Bizim gitmesini istediğimiz okulda kendi sınavlarını düzenleyen okullardan inşaallah hayırlısı ile muvaffak olurlarYoksa bilsem gibi bi sınava mı hazırlanıyor
Hadi inşallah gönlünüze göre olurBazı okullar puan ve okul puanıyla alıyorlar. Bizim gitmesini istediğimiz okulda kendi sınavlarını düzenleyen okullardan inşaallah hayırlısı ile muvaffak olurlar
Bak bizde gidip topluyoruz misal simdi duttan geldik,ama taniyoruz söylüyoruz,kiraz öyle.degil zamanıni bekliyoruz hopp birde baktinki yok olmusBizimde bahçemiz vardı yoldan geçen yolardı dalıyla koparıp birde hiç helal mi haram mı diyen olmazdı
Aaaa dedikodum yapılıyorYok gızz nerde yedim kaptişle karıştırıyorsun
İnşaallah canım hepimizin gönlünce ve hayırlısı ile olsun herşeyHadi inşallah gönlünüze göre olur
Ohhhh Afiyet olsun kayfe kayfe kayfe a@Elif_Eylul @Bitterçikilata
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Köz biber ve patlıcan
2 kaşık lor,5 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara dukan çayı kahve kahve
Öğle 1 kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara 1 muz,1 kaşık labne kahve kahve
Akşam 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt, 3 kaşık makarna
Akşam da çay kahve kapatırız dükkanı
millet rahatBnde valla aynısını yapıyorum izin alın diyorum sahibi varsa yoksa sakın diyorum ama millet hiç
Kaptişemi geliyor ülkelerden maşaAllah tatmadığın ülkenin çikolatası kalmadıYok gızz nerde yedim kaptişle karıştırıyorsun
Kız ben yerli malı severimmillet rahat
Kaptişemi geliyor ülkelerden maşaAllah tatmadığın ülkenin çikolatası kalmadı![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım şifa olsun bebişe
HaydaaTarladan bu senede kirazımızı toplamışlar yazik,öbür dünyada napcaklar acaba
GırkızKim toplamış ki
Ben pek minik doğramayamadım
Kendim gibi iri kıyım seviyorum bn