ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tamam hazır olunca söyle yataktan kalkayımGel hazırlım yumurta koydum ocağa bebeye sana da koyum

Tamam hazır olunca söyle yataktan kalkayımGel hazırlım yumurta koydum ocağa bebeye sana da koyum
üşüyorum herhalde gece, ince yorgan kalın geliyor pikeyle üşüyorumAllah hayra kıçınıa bayra çıkarsın a
Sen tiramisu ye
Ablam hazırlicak banaTamam hazır olunca söyle yataktan kalkayım![]()
![]()
Baştan söylesene pikeden o aüşüyorum herhalde gece, ince yorgan kalın geliyor pikeyle üşüyorumyorganı yıkadım pikeye geçtim de
Yedim lan daha nekadar yiyimSen tiramisu ye
Sizin yüzünuzden geliyorlar ses etmesenize,sakindik biz
Ay insan sonra etkisinden çıkarmıyor böyle rüyaların Rabbim hayra çıkarsınya vallah motordaydık sonra kocaman köpek geliyor biz korkup iniyoruz kaçmaya çalışıyoruz. Eşimi ısırıyor köpek sonra ben bi araba tepesine kaçıyorum kurtuluyorum
Üşüyormusun bende taşınayım sizin eve o zamanüşüyorum herhalde gece, ince yorgan kalın geliyor pikeyle üşüyorumyorganı yıkadım pikeye geçtim de
Ama kocasından kurtuluyor dikkatli okuAy insan sonra etkisinden çıkarmıyor böyle rüyaların Rabbim hayra çıkarsın
Aaa varmadınmı daha sabahın köründen beri yollardasınAblam hazırlicak bana![]()
Aksam serindi misafirlerle balkonda oturduk,kadın kalkmak istemedi ama eşi işe gitcekti kalktilar,bayaaa serindi aksam ama bugun biraz sıcak olcakmişÜşüyormusun bende taşınayım sizin eve o zaman![]()
![]()
Sonunu görmeden bırakmazsınYedim lan daha nekadar yiyim
Kiz birbirimize 3vesait gidiyoruz otobusle olunca,8.15 çıktım yola,carsidan yesillik falan aldim,tezgahlar acilmamistı düşun,simdi trenden incem 1daha bincemAaa varmadınmı daha sabahın köründen beri yollardasın
Bim e ikramlik tadelle gelmişBende yemicem söz a
Tramisu da yok çikolata doğru demişÇiko yemeyip tiramisumu yicen
Olur aslında yani hedef bayramsa rahat olur...Belki bu gazla ödülde yapmazsam
87 mi o zor sanki çünkü 92 olmuşum
Babaannem düşmandır der ama ısınmadıysa sorun yok...havliyorlar demek arkandanya vallah motordaydık sonra kocaman köpek geliyor biz korkup iniyoruz kaçmaya çalışıyoruz. Eşimi ısırıyor köpek sonra ben bi araba tepesine kaçıyorum kurtuluyorum
Teşekkür ederim efendiiiimmmm sizin de....nasıl keyifler@Cheesecake lerde teşrif etmiş sabah şerifleriniz hayr olsun efenim
Sana da koyum nolcak
Pazartesi ödül yapcaz işte patlamam heraldeBim e ikramlik tadelle gelmiş
Tramisu da yok çikolata doğru demiş
Olur aslında yani hedef bayramsa rahat olur...
Sadece kendini tutup tutup patlama ben çok yapıyorum da onu
Babaannem düşmandır der ama ısınmadıysa sorun yok...havliyorlar demek arkandanrüya neye yorarsan öyle çıkar...
Hayırlara çıksın...bol nasipler arkanızdan kovalasın diyelim
Teşekkür ederim efendiiiimmmm sizin de....nasıl keyifler