Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tadım yaparım sarıldı valla artık açılmazsa iyiHaşlamadan nasıl sardın kız hic yapmadım ben
Simdi sen kurabiyede yersin heeee
Ben diyetteyim yemicem
Vayyy diyet heeee akşam menü yaz bAkalım
Tadım yaparım sarıldı valla artık açılmazsa iyiHaşlamadan nasıl sardın kız hic yapmadım ben
Simdi sen kurabiyede yersin heeee
Ben diyetteyim yemicem
Aman benim menüde bisey yok bak tadellede yok,bitter yedim ama düğün yemegi var 5te aTadım yaparım sarıldı valla artık açılmazsa iyi
Vayyy diyet heeee akşam menü yaz bAkalım
MaşallahAman benim menüde bisey yok bak tadellede yok,bitter yedim ama düğün yemegi var 5te a
Aaaa. Allah rahmet eylesinKızlar yaa bu akşam arkadaşımızın evinde kalacaktık Ankara'da. Kızcağızın 22 yaşındaki kız kardeşi sebepsiz yere aniden vefat etmiş şok olduk
Elmalı kurabiye?Çocuklar piknik yapacakmış bahçede mısır patlattım çikolu milföy yapıyorum
O daha pişmedi bebem uyandı biraz sonra pişircemElmalı kurabiye?
Lan manyak diri olurYapraklar pişmiş sadece biraz kalın olmuşlar tam sıkı sarılmıyor@Elif_Eylul
Yok yok diri olmamış aynı haşlama ile sadece kalın oldu bn severim sorun yokLan manyak diri olur
Lan kalın ne diri ne iste offYok yok diri olmamış aynı haşlama ile sadece kalın oldu bn severim sorun yok
Diri biraz pişmemiş demek değil mi iri kalın aynı şeylerLan kalın ne diri ne iste off
Yapraklar haşlanmayınca diri kalmış yaprak yumuşamamış aDiri biraz pişmemiş demek değil mi iri kalın aynı şeyler
Ben taze yapragi haslamiyorum da kaynar suyu topluca üzerine döküp süzüyorum.Yok yok diri olmamış aynı haşlama ile sadece kalın oldu bn severim sorun yok
Yok yok yumuşamışYapraklar haşlanmayınca diri kalmış yaprak yumuşamamış a
Bnde öyle yapıcam bi dahaBen taze yapragi haslamiyorum da kaynar suyu topluca üzerine döküp süzüyorum.
Sitede 60kisi var suanda4 ziyaretçi