instada aktifiz amaSenin numaran yok
Ortası 91 yazalım..pazartesi zaten diyetisyen..inşallah fazla gelmez..düğünde çok kacirdim hala da çok açık iştahım

instada aktifiz amaSenin numaran yok
Ortası 91 yazalım..pazartesi zaten diyetisyen..inşallah fazla gelmez..düğünde çok kacirdim hala da çok açık iştahım
instada aktifiz ama
gördümm![]()
![]()
attım buraya niye gelmiyor acaba kolaj yapınca mi ki
Maşallah herkes burada galibaOoo 7 ziyaretçi oldu a
Burda ama yokMaşallah herkes burada galiba
Günaydın canım hayırlı yolculuklarGünaydın kızlar
Ekli dosyayı görüntüle 41151
OkeyBenim kilo dunle aynı onu ekleyin
@Elif_Eylul
İyi ki mübarek gün deseneBugün mübarek gün diyete başladım abirde bunu aldım tavsiye üzerine colon temizligi icin Ekli dosyayı görüntüle 41152
İnşaAllah belkide gaz maz bok mok kalmaz aİyi ki mübarek gün desene
Hadi inşallah şifa olsun inşallah
Aaaa nasıl çok genç çok kötü Rabbim ailesine sabır versinKızlar yaa bu akşam arkadaşımızın evinde kalacaktık Ankara'da. Kızcağızın 22 yaşındaki kız kardeşi sebepsiz yere aniden vefat etmiş şok olduk
ay bu neKızlar yaa bu akşam arkadaşımızın evinde kalacaktık Ankara'da. Kızcağızın 22 yaşındaki kız kardeşi sebepsiz yere aniden vefat etmiş şok olduk
Yaa Allah rahmet eylesinKızlar yaa bu akşam arkadaşımızın evinde kalacaktık Ankara'da. Kızcağızın 22 yaşındaki kız kardeşi sebepsiz yere aniden vefat etmiş şok olduk
Haşlamadan nasıl sardın kız hic yapmadım benBiraz yaprak almıştım haşlamadan sardım inşallah olurNette görmüştüm bakalım nasıl olacak
Oğlanda elmalı kurabiye istedi hamuru yoğurdum kız mızıkladı emziriyorum uyursa onu fırına atarım sonra günün ilk kahvesini içerim