Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.181
Iste sıniflara listeler verilmis kimisi erzak kimisi pogca,tatli,borek falan yapicakNolcak beya
Bizim okul deprem için yapmıştı herkes istediğini yapıyor inşallah daha olmaz hiç yapacak halim yok
Iste sıniflara listeler verilmis kimisi erzak kimisi pogca,tatli,borek falan yapicakNolcak beya
Bizim okul deprem için yapmıştı herkes istediğini yapıyor inşallah daha olmaz hiç yapacak halim yok
Ne yicen bakalımIste sıniflara listeler verilmis kimisi erzak kimisi pogca,tatli,borek falan yapicak
Ben herkesin yaptıgıni yememkiNe yicen bakalım
Bnmde mi çok hijyen çalışırımBen herkesin yaptıgıni yememki
Abooo senden hele hiç yememBnmde mi çok hijyen çalışırım
Hiç ellerimi yıkamam![]()
Günaydın canimGünaydın....
Benimde 2günüm var karnım şistiAdet olmuşum yav![]()
Geçmiş olsun canımo nasıl oluyorrr
dün zor geçti biraz, anksiyete atağım tuttu daneyse şu an daha iyiyim
Aaa temizliğin 1. Kuralı tabi ki öyle olmadan olur mu hiç sen de yapsana ama bimin mistir green bezi olacak he diğer bezler olmuyorAbooo senden hele hiç yemem
Sen tezgahi sildigin bezle yerde wc de siliyosundur
Günaydın canımGünaydın
O dahamı hijyenikmişAaa temizliğin 1. Kuralı tabi ki öyle olmadan olur mu hiç sen de yapsana ama bimin mistir green bezi olacak he diğer bezler olmuyor
Sen görmeden bn yaparım göz görmeyince mide katlanırAbooo senden hele hiç yemem
Sen tezgahi sildigin bezle yerle wc de siliyosundur
Yanimda yaparsan yerimSen görmeden bn yaparım göz görmeyince mide katlanır
Bu benBen herkesin yaptıgıni yememki
Vayy çakaloskiBu ben
Pikniğe gitcez şimdiden kara kara düşünüyorum onlar için tabağa alirim kendi yaptığımı yerim onlarınki de yiyormuş gibi gorunurum
Kedi köpek varsa oraya atBu ben
Pikniğe gitcez şimdiden kara kara düşünüyorum onlar için tabağa alirim kendi yaptığımı yerim onlarınki de yiyormuş gibi gorunurum