Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.141
Yeni doğum yapan eltinmiİyiyiz çok şükür. Herkesten uzak, olaylardan uzakbugün de eltimin hamilelik haberini aldım. İkiz erkek ve bir kızı var. Aşırı aşırı yaramazlar. İnşallah yine ikiz erkek olmaz
Yeni doğum yapan eltinmiİyiyiz çok şükür. Herkesten uzak, olaylardan uzakbugün de eltimin hamilelik haberini aldım. İkiz erkek ve bir kızı var. Aşırı aşırı yaramazlar. İnşallah yine ikiz erkek olmaz
Entübe filan etmişler sonra kendi almaya başlamış nefesİyi hadi 35 haftalık olmasına sevindim muhtemelen uzun süreli dolunum cihazına bağlanmaz hatta belki hiç baglanmaz
Günaydın canımGünaydın
Ya o börek çok ağır olmuyor mu bn bi kere bi kahvaltıya davet edilmiştim orda yemiştim ağır geldiYufkalı milföy böregi yaptim attım şimdi fırına kermese gidicek bizde 11de gitcez okula
Diğer konuda ki üyeler eski üyeler maşallah aktif olan varmışYufkalı milföy böregi yaptim attım şimdi fırına kermese gidicek bizde 11de gitcez okula
Yok kiz cokguzel oluyor evde kîymalı yapiyorum,okula peynirliYa o börek çok ağır olmuyor mu bn bi kere bi kahvaltıya davet edilmiştim orda yemiştim ağır geldi
Ama yeniler yani aktiflik yokkiDiğer konuda ki üyeler eski üyeler maşallah aktif olan varmış
Girdiklerine denk geliyor demek2019 üye olunmuş birden bir konuya gelmeleride ilginc bence
Hepsinin gelmesi birdenGirdiklerine denk geliyor demek
Biz aktif değiliz canımHepsinin gelmesi birdenbizde simdiye kadar burdayiz mesela
YuhhhBiz aktif değiliz canım
Becerikli hanım kocası da becerikli olurKocam çizdi kızım boyadı
Kiz bir resim yapıyor bunlar sadece kafadan cizme heee geçen togg cizdi ahaa dedim aynisı aBecerikli hanım kocası da becerikli olur
Ne güzel yetenek var işteKiz bir resim yapıyor bunlar sadece kafadan cizme heee geçen togg cizdi ahaa dedim aynisı a