Kız alınır da 3 ne 1-2 olaydıçok şükür iiyiym deyim canım kaptanım beni azcık tokmaklada kendime geleyim ya oruç girdi 3 kilo aldım millet eridi 1 haftada
Kız alınır da 3 ne 1-2 olaydıçok şükür iiyiym deyim canım kaptanım beni azcık tokmaklada kendime geleyim ya oruç girdi 3 kilo aldım millet eridi 1 haftada
Hangi ayvalari yedin acabaBen dünkü menümü yazmaya korktum
Benim haşhaş vardı da yapmadım en son tercihimiz revaniOooo iyi okumuşuz hepsini yap yap Bnde 3 gün önceden haşhaşı aldım
Revanileri atarız yapınca
Elmalı tart mı duriye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Babamın zayıfladığı yere gitmek istiyorsan samsuna ameliyata gitcenYaban ellerde zayıflamış bizde mi gitsek napsak
Heee günlerdir üst üste yiyor hemideSende de var tatlı niye belerdi gözlerin heee
Bende istiyorum o azimdenAbooo maşallah vallahi
Ayva yesem iyiydi. 6 eklerHangi ayvalari yedin acaba
Oyyyyy oyyy bn tembel hazır pide alamBenim haşhaş vardı da yapmadım en son tercihimiz revaniHe yaparsak yarın atak buraya
Heee tart bide dolamber böreği yapmıştım pattisli
Beni de ye daktırAyva yesem iyiydi. 6 ekler
He kız kendi yapınca iyi biz yapınca tü kakaHeee günlerdir üst üste yiyor hemide
Yaşadığı yer cazip geldi sonra yürüyüş yaparız birlikteBabamın zayıfladığı yere gitmek istiyorsan samsuna ameliyata gitcen
Yaşadığı yere gidersen annem her gün hamur işi tatlı yapıyor kilonun iki katı olup dönersin
Beni ye beniAyva yesem iyiydi. 6 ekler
Tembelsin bide benim yaptıgima manaaa buluyosun pehhOyyyyy oyyy bn tembel hazır pide alam
Anam tatlı yapmıyorum ki ben yaparsam sütlü anca revani severim ya üzerine de krem şanti sürerim
Hayırlı iftarlar canlar
İyi akşamlar
He kız kendi yapınca iyi biz yapınca tü kaka