Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
@_cikiLeta bugün ne tatlısı yaptın 
Aman ya bende pide sandim lanŞekli bu tadı başka
Eee şeklini nasıl bekliyordun uzaylı mı
Pırasaaa tatlısı@_cikiLeta bugün ne tatlısı yaptın
Oooo güzel olurPırasaaa tatlısı
O tarti dile gelir kesin hazırlıklı olunSen yarin tartil bakayim yediklerin neler dicek
Banamı yaklaştınO tarti dile gelir kesin hazırlıklı olun![]()
![]()
Tatlı yapmadım huriye elmalı tartı tatlı olarak kabul edersen dünden o var@_cikiLeta bugün ne tatlısı yaptın
Tatlı yapmadım huriye elmalı tartı tatlı olarak kabul edersen dünden o var
Kaç gündür revani diyorsunuz yarın belki bende haşhaşlı revani yaparım sağım solum hiç belli olmaz ama
Arkandan geliyorum diyelimBanamı yaklaştın
Vallamı o babandan eser kalmamış cidden bir ara görmüstum koyduğundaArkandan geliyorum diyelim
Kız babam bile 72 kilo olmuş dün söyledi şok oldum
Oooo iyi okumuşuz hepsini yap yap Bnde 3 gün önceden haşhaşı aldımTatlı yapmadım huriye elmalı tartı tatlı olarak kabul edersen dünden o var
Kaç gündür revani diyorsunuz yarın belki bende haşhaşlı revani yaparım sağım solum hiç belli olmaz ama
Yaban ellerde zayıflamış bizde mi gitsek napsakArkandan geliyorum diyelim
Kız babam bile 72 kilo olmuş dün söyledi şok oldum
Sende de var tatlı niye belerdi gözlerin heee
Kiz çok kiloluydu ameliyat oldu verdiYaban ellerde zayıflamış bizde mi gitsek napsak
Valla yemekten midem bulaniyor yeminleSende de var tatlı niye belerdi gözlerin heee
Aaa demi sanki hatırlıyorumKiz çok kiloluydu ameliyat oldu verdi
Evet canim oldu hamsi balığım benimAaa demi sanki hatırlıyorum
Çok unutkanım balık hafıza
Öyledir ya nolcak ki başkaElife mahkeme kağıdı gelmis hastaneye inşaAllah telefon icindir daha gitmemis gidince haber vercek
Vallah 72 olmuş halende diyor hedef 70 dedim yeter çok verdin ama ısrarla 70 olcek illaVallamı o babandan eser kalmamış cidden bir ara görmüstum koyduğunda
Abooo maşallah vallahiVallah 72 olmuş halende diyor hedef 70 dedim yeter çok verdin ama ısrarla 70 olcek illa