Şişkoletella
Daimi Üye
Bunlar yüzünden başımıza gelmeyen klmadıBu mübarek günler yüzü suyu hürmetine

Bunlar yüzünden başımıza gelmeyen klmadıBu mübarek günler yüzü suyu hürmetine
Iftara az kalmistıHayırlı günolar
Hadi inşallahh ablaElife mahkeme kağıdı gelmis hastaneye inşaAllah telefon icindir daha gitmemis gidince haber vercek
Giden insaAllah gelir tek duamizHadi inşallahh abla
Ooo kimleri göruyorummerhaba herkese nasılsınız
Allaha havalelerBunlar yüzünden başımıza gelmeyen klmadı![]()
![]()
Hayırlı iftarlar olsundu o zamanIftara az kalmistı
çok şükür iiyiym deyim canım kaptanım beni azcık tokmaklada kendime geleyim ya oruç girdi 3 kilo aldım millet eridi 1 haftadaOoo kimleri göruyorumsizleri sormali hanfendi
İnşallah ablaElife mahkeme kağıdı gelmis hastaneye inşaAllah telefon icindir daha gitmemis gidince haber vercek
Ben senin psikologun olayimpsikolg randevuus bu hafta daha iyiydi şükür daha çok olanlara dışardan bakmak bana iyi geldi inşallah hersey daha iyi olacak @Elif_Eylul ne cıldırmış gibi yiyorum durduramıyorum kendimi regl yüzünden demiştim ama yok belli ve tartılmaya bile korkuyorum yarın oruca başlıyorum tekrar inşallah ilaçlar iftar sahur oldu uyuyamıyorum uyuyamadıkça yiyorum.
Üzülme bende erimedimçok şükür iiyiym deyim canım kaptanım beni azcık tokmaklada kendime geleyim ya oruç girdi 3 kilo aldım millet eridi 1 haftada
Yuh lan daha 1hafta oldu bok yeeçok şükür iiyiym deyim canım kaptanım beni azcık tokmaklada kendime geleyim ya oruç girdi 3 kilo aldım millet eridi 1 haftada
3 hafta oldu şimdiden daha iyi hissediyorum şükürBen senin psikologun olayim
Bende yiyorum hadi gel birlikte yiyelim
Şaka bir yana bence iyi gelicek sana doktor emin ol bana iyi geldi
vallaha onu bile yesem yaracak galiba birazda galiba ilaçlar yapıyor gibi tam anlamadım amaYuh lan daha 1hafta oldu bok yee