Bir rahat edersin kız oh ne güzel sefan olsun inşallahBugün olcakti bakalim yarin öbürgün 4tekerlekli olur heralde![]()
Bir rahat edersin kız oh ne güzel sefan olsun inşallahBugün olcakti bakalim yarin öbürgün 4tekerlekli olur heralde![]()
Ayy sorma nasildı yavrumAyşe’nin ki gibi olmaz inşallah fotolarına bakıl ağlıyordu ya
Sen yap deAnnem hâlaaa tatlı yapiyosun diyor bugün,önüne koyunca 5dk bitiren benmiyim ki
Yazık cocuuaaAmin inşallah
Bebe kapıya sürekli dün akşam gitti hııı diyip geri geliyor babası gelicek sanıyor bugün unuttu
İnşaAllah canim üst üste ev tarla derken arabaya firsat kalmadi,elife cok para gitti birdeBir rahat edersin kız oh ne güzel sefan olsun inşallah
Aklıma geldi dün bebeyi öyle görünceAyy sorma nasildı yavrum
Hayırlısıyla olsun inşallah ayağınız yerden kesilir en azından rahat edersinizİnşaAllah canim üst üste ev tarla derken arabaya firsat kalmadi,elife cok para gitti birde
Cıkacak olunca puf olup gidiyor paraİnşaAllah canim üst üste ev tarla derken arabaya firsat kalmadi,elife cok para gitti birde
Hayırlısı bakalim olursa bayrama kadar güzel.olucakHayırlısıyla olsun inşallah ayağınız yerden kesilir en azından rahat edersiniz
Göya çalısiyor bize faydası yokCıkacak olunca puf olup gidiyor para
Ben ya spangle ya da profiterol alıyorum bimdenBimden Kıbrıs tatlısı almıştım ondan yedim o da gitti iyi ki![]()
Genelde kadife tatlısı alıyoruz değişiklik olsun dedik olduBen ya spangle ya da profiterol alıyorum bimden
Ay o çok güzel hafifGenelde kadife tatlısı alıyoruz değişiklik olsun dedik oldu
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinSahur: 2 dilim tb ekmeğine salçalı kaşarlı tost, küçük parça pideye nutella
İftar: az tarhana, az nohut, arpa şehriye pilavı
Ara: kahve, triliçe @Elif_Eylul
Aaaa gelip 5dk bir vuruyor pes