he biz de öyleAynı yerde oturmasak sorun degil,üzüldüm yaptıklarına,bizde olsa gene butün mahalleyi goturür benimkisi
he biz de öyleAynı yerde oturmasak sorun degil,üzüldüm yaptıklarına,bizde olsa gene butün mahalleyi goturür benimkisi
Hadiyaaa bence almalısınhurma hiç almadım
alayım düvmeHadiyaaa bence almalısın
Olsun kız birşeyin kamçılamalısı lazım
En azından dr bişi olunca rahat gider gelirsiniz
Ne kadar ayıp ama yazıklar olsun ne var onu da alsalar
Ellerine yapısır götürürlerse,sanki el kadar bebeyi sırtında tasıcakhe biz de öyle
Bak ben 3senedir hurmayla tutuyorum ciddenalayım düvme
Size yapana sizde yapın insan değil onlarEllerine yapısır götürürlerse,sanki el kadar bebeyi sırtında tasıcak
Bana bahçedekiler neler dediler küstuk gene konusuyoruz biz akıllanmayizSize yapana sizde yapın insan değil onlar
ya insan diyor çocuğun ne suçu var ama o tip insanlar öyle vicdansızSize yapana sizde yapın insan değil onlar
Memleketim sasırtmıyorburada beykoz bembeyaz olmuş
Yazık kızNe uykusu bacım gelmeye anca fırsat oldu keşke yatsam ama maalesef
İşte sen iyi niyetlisin de karsındaki değilAynı yerde oturmasak sorun degil,üzüldüm yaptıklarına,bizde olsa gene butün mahalleyi goturür benimkisi
Pok yiyesiceye ulaşılamıyor@_cikiLeta menuler nerde pok yiyesice
Ayşe abla varla yok arası biz yine geliyoruz
Katılıyorum vallah al bende de o kadarKıçımı kullanmıyorum ben bu aralar atcam gitsin![]()
![]()
Napayım iş çok vakit yok
Hadi Rabb'im gönlünüze göre versin ablamBenim adam araba alcakmış bakıyor bakalim
He yazık banaYazık kız
İşleri yapma uyu boşverHe yazık bana
Bende yatçam ama yatamıyorumİşleri yapma uyu boşver
Pideyi kendin yaparsan tabi yatamazsınBende yatçam ama yatamıyorum
Anam gider sandim ama kaldi halbuki ben dün için çagarmıştım yemeyePideyi kendin yaparsan tabi yatamazsın
Keyfi pek yerinde demek sendeAnam gider sandim ama kaldi halbuki ben dün için çagarmıştım yemeye
Gecenlerde ordaydi keske sana gelseydiKeyfi pek yerinde demek sende