Valla beklediğimden iyi eldi ya bende sevindirik oldumhadi tartınla günümü şenlendir![]()
![]()
süperrr
kız benim olduğum takım hep kazandıValla beklediğimden iyi eldi ya bende sevindirik oldum
Güzel eksi canim tebrikler
İstoç sapağı uygunmudurhaa iyi sıcak hava gelmeden çok iyi
arabaya atla bi yerden
Digerlero ne durumda bakamadim hic. Hadi bakam inşallahkız benim olduğum takım hep kazandı![]()
![]()
inş patlamayız
Bnden umudun nasıl mayalişşşkız benim olduğum takım hep kazandı![]()
![]()
inş patlamayız
uygun herhaldeİstoç sapağı uygunmudur
olsun canımm artın fazla değil@Elif_Eylul @Maya. Kusura bakma mayalı... pazartesi ye göre eksi ama malesef cumaya göre +200
Adet de geldi gelecek
@Elif_Eylul ben bu hafta izin istiyorum annemler gelecek.hem kafamı toplim darlamayayim milleti... 3-5 kilo alıp geleyim Ekli dosyayı görüntüle 39167
senden umutluyumBnden umudun nasıl mayalişşş
Çok teşekkür ederim canımolsun canımm artın fazla değilsıkma canını bir yer de kırılacak bu çok emek veriyorsuun
Üzülme canim tamam@Elif_Eylul @Maya. Kusura bakma mayalı... pazartesi ye göre eksi ama malesef cumaya göre +200
Adet de geldi gelecek
@Elif_Eylul ben bu hafta izin istiyorum annemler gelecek.hem kafamı toplim darlamayayim milleti... 3-5 kilo alıp geleyim Ekli dosyayı görüntüle 39167
Sıkma canını deme öyle üzülme kırılma noktası olacaktır@Elif_Eylul @Maya. Kusura bakma mayalı... pazartesi ye göre eksi ama malesef cumaya göre +200
Adet de geldi gelecek
O ne kız ayrılıyor musun bı değişik hissettimSizle beraber bu zamana kadar toplam 4.200 gram vermişim
Teşekkür ederim kaptanÜzülme canim tamam
Teşekkür ederim canım..biraz kafamı rahatlatayım...devam ederim buraya kadar geldim devamı da gelecek Allah'ın izniyleSıkma canını deme öyle üzülme kırılma noktası olacaktır
İzinlisin ama bozmak yok@Elif_Eylul @Maya. Kusura bakma mayalı... pazartesi ye göre eksi ama malesef cumaya göre +200
Adet de geldi gelecek
Maşallah gram hesabı bile yapmışsenden umutluyumgüzel gelcek senden 800 civarı bekliyorum