Teşekkürler maviş teşekkürlerTebrikşşş çikooo tebrikşşş![]()
![]()
![]()
![]()
HayırAnaaa bu neee cok tatlı gözüküyorlar![]()
![]()
![]()
![]()
bende yiyebilir miyim acabeb
Bende en ince tuniğimle gittimBn diyetisyene hep aynı kıyafetle gidiyorum
Aaaa cok iyi bir tenede bana kargolaŞundan arıyordum yağdanlıklarin altinA buldum 10tl yeEkli dosyayı görüntüle 39131
Zenginlik işteAhaaa yeni cicilerEkli dosyayı görüntüle 39130
Bu ne gızzzzSahur yok
İftar fırında brokoli mantar, 1.5 bardak ayran
1yk süzme peynir
Su 2+
Yeşil çay 1
@Elif_Eylul
Cok gecmiş olsun15 tatil boyunca gelecek gibide değilim... televizyon bozuldu elektrik gelmiyor...şimdilik hava güzel günlük güneşlik çocuklar eksikliğini hissetmiyor dışarda zaman geçirdiğimiz için...
Ben hasta oldum kemiklerim ağrıyor 3 gündür...aferinfort aldim 2 gün önce ateşim 39.5 Lara çıktı...çok şükür düştü bidaha çıkmıyor...adet olcam kasıklarıma kadar her yerim ağrıyor.. inşallah biran önce iyileşirim...kimsede bize bakacak çocuklarla kör topal idare ediyoruz
Cok üzgünüm canımBende oğlumu götürdüm kontrole maalesef pipi ucunda daralma varmış cerrah bisey yazdı eczaneden al ucu kalem ucu gibi dedi sabah akşam bunu batır 10 a kadar say dedi yaa yapamam ben hadi yapayım desem izin vermez çocuk tek başımayım eşim sabah işe çıkıyor gece geliyor bi kaç hafta sonra getir olmadı anestezi verip ameliyathanede açarım dedi
Bana diyene baah heleKahvaltı foto
13:00 3yk yoğurt ekmeğin ucu 1 parmak helva şine 2 yk leblebi
Ara foto 1 pk çubuk kraker
18:30 1 biber dolması 4 yk kereviz brokoli salatası
@Maya. @Elif_Eylul
Yazdıgın saatte anca ara öğün kuruyemiş vs yenirAksama nohut pilav var simdi neyiyim heee neee
Begendinmi kaptişAfiyet olsun canım
Eveeeeettt kaldı sonn 1 günümüz yarınıdaaa alnımız akıyla tertemis miss gibi sağlıklı bol sulu yeşil çaylı geçirirsek cumaya güzel eksilerler geliriz Allahın izniylesize güveniyorum biz bunu başarırızzz kazanabilirizz
@Elif_Eylul
@_DeryaSultan_
@Seçilmiş
@serenajp
@wakeful
@HiraAyaz
Amaa cokguzel yapmis gördümYemeye meyillisin![]()
Afiyet olsun canımSahur yok
İftar fırında brokoli mantar, 1.5 bardak ayran
1yk süzme peynir
Su 2+
Yeşil çay 1
@Elif_Eylul
Yollayim kız yada gelcen alayimAaaa cok iyi bir tenede bana kargola![]()
![]()
![]()
![]()
Bi seni yemedim yavBana diyene baah hele![]()
![]()
![]()
![]()