Azra_dogukan
Başlangıç:72 Güncel : 69,5 Hedef:65
24/01/2023 menü
sabah
kahve
öğlen
kahve
akşam
fırında tavuklu patates
yogurt
1 portakal
@Elif_Eylul
@Maya.
sabah
kahve
öğlen
kahve
akşam
fırında tavuklu patates
yogurt
1 portakal
@Elif_Eylul
@Maya.
kaptanım mayalım maalesef internette bitti sabah yazabiliyorum menü demeye şahit lazım gene bendeOoo kaplanlar sermişşşşş, @Azra_dogukan aslaan menü neredeee
Afiyet olsun canım24/01/2023 menü
sabah
kahve
öğlen
kahve
akşam
fırında tavuklu patates
yogurt
1 portakal
@Elif_Eylul
@Maya.
Günaydın canimgünaydın kızlar
Tamam canim sorun yokaysonu geldi bnm internet bitti gene evde bakamıyorum ondan menüyüde ertesi gün sabah yazabiliyorum
@Elif_Eylul
@Maya.
günaydın kaptanellam nasılsın ben bi tokmak alım mı sabaha sabah kendime geleyimGünaydın canim
10 gb ama oğlan sürekli video izliyor eve deinternet bağlatmak gereksiz geldi tarife yükseltyeim dedim 300 lira dedi bnm ki şimdi 79 lira susup oturdum oğlanada bir iki video indiridm idare ediyorum işteTamam canim sorun yok
Nekadar İnternetin var aylik
iyiyim sen nasilsingünaydın kaptanellam nasılsın ben bi tokmak alım mı sabaha sabah kendime geleyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öğle arası diyetisyene gidince şirkette bişi yiyemedim bari omad gibi olsun dedim işteAfiyet olsun canım
Tek ögün gibi olmus
Vallahi cok pahali artik bisey alinmaya gelmiyor kıçını dön 100tl hersey10 gb ama oğlan sürekli video izliyor eve deinternet bağlatmak gereksiz geldi tarife yükseltyeim dedim 300 lira dedi bnm ki şimdi 79 lira susup oturdum oğlanada bir iki video indiridm idare ediyorum işte
dön kaptanellam döniyiyim sen nasilsin
Valla bu gidisle tokmak alcan bende eski hâlime döncem buneeee böyle
nereye gidiyoruz anlamadım akşamdan sabaha zam zam zam zamcıkkkkVallahi cok pahali artik bisey alinmaya gelmiyor kıçını dön 100tl hersey
Dur sen durrr peki öyle olsundön kaptanellam dön
döv bizi kırbaçla bizi dan dan dan
taktik amktik yok bam bam bam yap bize
biz dağılıyoruz yoksa
Anereye gidiyoruz anlamadım akşamdan sabaha zam zam zam zamcıkkkk