_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Bi komik montaj yaptım sevimli hayvanlarla dolu efsane oldu
çıkmasını bekliyorum 25 dakika civarı yt de paylaşcam dua edin tutsun Amin.Ama size atmam organik izlenme beklicem inşallah 

Kız zahmet etmişsin yemeseydin bari hiç .@Elif_Eylul
11.00 2 3 catal omlet 1 dilim ekmek 1 dilim peyir
Ara 1 elma
Ara sade turk kahvesi 2 kare bitter
Aksam 3 yk musakka, 1 kse yogurt
1 lutre su
Ya bu ara hic yiyesim yok biliyorum iyi yapmiyorum ama gitmiyor resmen. Ev hala kalabalik. Kafam davul oldu artikKız zahmet etmişsin yemeseydin bari hiç .
Sakın benim hatama düşme istemiyorum sanıyordum bir anda vitaminleri düşürdüm . Mahrumiyet yaşadı vücut. Yiyemiyorsan bile hesaplayarak ye vitaminleri aldığından emin ol. Allah korusun yoksa görüyorsun neler yaşıyorum 1 aydır .Ya bu ara hic yiyesim yok biliyorum iyi yapmiyorum ama gitmiyor resmen. Ev hala kalabalik. Kafam davul oldu artik
Ben seven yok diye şeyetmedimOhaaaaa ciddi mi öyle olunca yazsana buraya bizde nasiplenek
Afiyet olsun canımm@Elif_Eylul
Ara 1 elma
1 lutre su
Afiyet olsun canımmBugün menü
İftar yayla çorbası
Fırında tavuk patates
4 YK Makarna
Ara yarım elma 3 kuru erik
@Elif_Eylul @Maya.
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul
Ara 1 elma
1 lutre su
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinBugün menü
İftar yayla çorbası
Fırında tavuk patates
4 YK Makarna
Ara yarım elma 3 kuru erik
@Elif_Eylul @Maya.
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydınn![]()
Günaydın canım
Aynı durumdayım inanki gece nasıl nekadar uyudum bilmiyorum eylül nefes aliyormu diye bekliyorumİnşallah bu uykusuzluk bana ödem olarak dönmez
Ne zaman yaptırcan ameliyatı ne ettinAynı durumdayım inanki gece nasıl nekadar uyudum bilmiyorum eylül nefes aliyormu diye bekliyorum
Bide üstüne regli oldum sancım çok bel kopuyor
Yarın kağıtları göturcem tahlil yapacaklar,bisey cikmazsa gün vercek,ama kanda hastalik cikarsa yapmazNe zaman yaptırcan ameliyatı ne ettin