Elif_Eylul
Daimi Üye
- #21.741
Afiyet olsun canımÖğlen: yarım kepçe yayla çorbası, tavuklu kereviz, bulgur pilavı, yoğurt, 7 fındık
Akşam: ayferde karışık sebze, üzerine sade yoğurt, 2 kaşık makarna
@Elif_Eylul

Afiyet olsun canımÖğlen: yarım kepçe yayla çorbası, tavuklu kereviz, bulgur pilavı, yoğurt, 7 fındık
@Elif_Eylul
Biraz kuruyemiş yedim üstüne kuzenime gidicem gözüm midem doysunÖğlen: yarım kepçe yayla çorbası, tavuklu kereviz, bulgur pilavı, yoğurt, 7 fındık
@Elif_Eylul
Yedigin eminim avuc ici kadardirBiraz kuruyemiş yedim üstüne kuzenime gidicem gözüm midem doysun
He yani yarıştayız abartmamak lazımYedigin eminim avuc ici kadardir
Ye sen yeHe yani yarıştayız abartmamak lazımsonuçta yağlı
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 dilim ekmek
2 küp peynir
1 haslama yumurta
(Yarın daha net olur)
Öğlen
Sekersiz türk kahvesi
Maden suyu
10 fındık
1 burcak
Aksam
1 kepce tarhana
6 kasık Kuru fasulye
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 bardak kefir 1 tk bal yarım muz
@Elif_Eylul
Yani çıplak tartıl zatenDuş aldım. Dedim üstümü giymeden tartılayım. Anaa çıplak 2 kilo daha zayıfım ya ben
Yemiyonmu zaten sütlaclari benmi yiyom kızOf ilk günler olduğundan aşırı tatlı çekiyor canım her haltı yiyesim var![]()
![]()
Üzerine ne giyiyon kız battaniyeyle mi geziyonDuş aldım. Dedim üstümü giymeden tartılayım. Anaa çıplak 2 kilo daha zayıfım ya ben
Bugün vallah bişe yemedim sadece 3 çay kaşığı leblebi kreması yedimYemiyonmu zaten sütlaclari benmi yiyom kız
Leblebi kremasida ne kızBugün vallah bişe yemedim sadece 3 çay kaşığı leblebi kreması yedim
Ya yolculuk sırasında almıştık Çorumdan. Aynı fındık kreması falan gibi leblebi kreması bir nevi Nutella falan llgibi işte.Leblebi kremasida ne kız
Şaşardım başka bisey olsaydiYa yolculuk sırasında almıştık Çorumdan. Aynı fındık kreması falan gibi leblebi kreması bir nevi Nutella falan llgibi işte.
Sen sevmezdin dime