Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Normalde hiç böyle değilik ama dönem dönem geliyorlar banaKız deme öylebir cık yarın hava al oksijen iyi gelir
Bu ara öfke patlaması da yaşıyorum
Dur bakem yarın temizlik yapam kendime geleyim
Normalde hiç böyle değilik ama dönem dönem geliyorlar banaKız deme öylebir cık yarın hava al oksijen iyi gelir
Ooffoff dondurmalı irmik de cok severimSöz verdim kız napayim yoksa bugun lahmacunu dondurmalı irmik tatlisini gömmüştüm
Dolunaydan hep dolunayNormalde hiç böyle değilik ama dönem dönem geliyorlar bana
Kız sende ben gibi ha aniden geliyorlarNormalde hiç böyle değilik ama dönem dönem geliyorlar bana
Yeseydin yiyince veriyoruz bizSöz verdim kız napayim yoksa bugun lahmacunu dondurmalı irmik tatlisini gömmüştüm
Bende cok severimOoffoff dondurmalı irmik de cok severim![]()
![]()
![]()
Dur geliyorum demiyor kiKız sende ben gibi ha aniden geliyorlar
Annem de iyi gibi yarın taburcu ederim demiş doktor. Ciğerler deki enfeksiyon azalmış baya . Oksijen falan idare ediyordu . Bende iyim çok şükürIyisin degilmi sorun yok
Annen nasil oldu bugun yazicaktim unuttum
Keske yiyeydimYeseydin yiyince veriyoruz biz
Kalk banyo falan yıka iyi gelir . Ben sinirlenince banyo tuvalet yıkıyorumDur geliyorum demiyor ki
Cok gecmiş olsunAnnem de iyi gibi yarın taburcu ederim demiş doktor. Ciğerler deki enfeksiyon azalmış baya . Oksijen falan idare ediyordu . Bende iyim çok şükür![]()
Sevindim ikiniz adina,Rabbim sifa versinAnnem de iyi gibi yarın taburcu ederim demiş doktor. Ciğerler deki enfeksiyon azalmış baya . Oksijen falan idare ediyordu . Bende iyim çok şükür![]()
Allah razı olsun bacumSevindim ikiniz adina,Rabbim sifa versindua
Allah razı olsun bacum Amin geçti sayılırCok gecmiş olsun
İlk defa sende 3 öğün görüyorumMenü
Sabah 2 yumurta 1 kahve
Öğlen yoğurt ve yulaf
Akşam havuçlu yoğurtlu salata , Unlu çorba 1 kase, fırında patates 120 150 gram civarı .
@Elif_Eylul
@Maya. Aslan kaptan göreveYa 2-3 gündür hiç motivem yok
Okurum inşallah yarın
Aman çok iyi çok şükürAllah razı olsun bacum