Sende mi bürütüs eşimde kalk kalk ,kalktım çay koyKiz kalk nekadar cok yattin
Mutfak bıraktığım gibi ffff tv kumandası elinde sürekli kanal değişiyor bir yerde durduğu yok
Sende mi bürütüs eşimde kalk kalk ,kalktım çay koyKiz kalk nekadar cok yattin
HaAnasın sen ana
2. Sınıfa gidiyor canım söylediğine göre iyi geçmiş kolaymış ama bilemedim sonucu gelince belli olur ilk sınav kolay oluyor ama 2. Sınav zor şimdiden strese girsin de istemiyorumNasıl geçti canım bilsem kaçıncı sınıf
Karnı tok iken tabiiiiAslanlar yatar mı bea
Benim de 2. Sınıf bakalım Şubatta ve Mart'ta bizimki..resimden de girecek..hayırlısı geçen sene 5 puanla olmadı.bu yaşta takıyor kafaya2. Sınıfa gidiyor canım söylediğine göre iyi geçmiş kolaymış ama bilemedim sonucu gelince belli olur ilk sınav kolay oluyor ama 2. Sınav zor şimdiden strese girsin de istemiyorum
Eve kitaplar almıştım onlardan bıraz çalıştırmıştım
Olmadı canım uzun süre girmeyene ceza mı var![]()
sayfayi yenile gir çık canım
Oruç tutsam başım tutarmı yarin 3araba degisip hastaneye gidicem
4-5 aydır Bnde b12 dvit kullanıyorumB12 demir ve D canım..2 haftadır kullanıyorum..aile hekimi demir tekrar yazalım dedi ama çok kabiz yapıyor bilemedim
Sen napcanhiç bilemiyom bazen hiç olmadık zaman tutmuyor
Afiyet olsun canımSabah : 1 kupa Nescafe
Öğlen : 1 avuç kadar çekirdek, 1 kupa Nescafe
Akşam : görümcem çiğ köfte yapmıştı 6-7 ondan yedim marulla ve 1 bardak ayran. 1 bardak da çay içtim şimdi @Elif_Eylul @ÇikolataGözlüm
Dün benim de olduOlmadı canım uzun süre girmeyene ceza mı var
@Maya. yı harcayacaklar matmazelKızlar yarın kontrol tartılarını unutmayalım
Oruç tutucaklar saat 16.00 kadar tartılarini atabilirler
@_DeryaSultan_
@Maya.
@wakeful
@Bitttoooo
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@Cheesecake
@Seçilmiş
@Sekerpareeee
@Hazalın yeni dünyası
Daha iyi hissettiriyor sanki enerji olarak dime4-5 aydır Bnde b12 dvit kullanıyorum
Tutacağını biliyosunOruç tutsam başım tutarmı yarin 3araba degisip hastaneye gidicem