Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ahhhh ahhhh olduysa o an oldu işteOo melekden birşeyler kapmışın evet profildekinden sonra ödem senin peşini bırakmıyor![]()
![]()
İnşallah bu sefer ki aslanda 1 ay etki etmez
Ahhhh ahhhh olduysa o an oldu işteOo melekden birşeyler kapmışın evet profildekinden sonra ödem senin peşini bırakmıyor![]()
![]()
Aslan mı kızzz kediyim kediii uyuyordum yoruldum kalkarsam evdekilerin isteklerinden onlara hizmetten bıktım yatıyorum@Bitttoooo
@Azra_dogukan
@Cheesecake
@Damlalar
@Sekerpareeee
@Hazalın yeni dünyası
Aslanlarım size güveniimmm taaam, taktik maktik yokkk bam bam bam
İnşallahAhhhh ahhhh olduysa o an oldu işte
İnşallah bu sefer ki aslanda 1 ay etki etmez
Evet
Yok valla olmadı
Buda kedi işte biraz vahşiAslan mı kızzz kediyim kediii uyuyordum yoruldum kalkarsam evdekilerin isteklerinden onlara hizmetten bıktım yatıyorum
Kiz kalk nekadar cok yattinAslan mı kızzz kediyim kediii uyuyordum yoruldum kalkarsam evdekilerin isteklerinden onlara hizmetten bıktım yatıyorum
Yata yata büyütdük zaten kalk yürü hareket et iyi gelecekAslan mı kızzz kediyim kediii uyuyordum yoruldum kalkarsam evdekilerin isteklerinden onlara hizmetten bıktım yatıyorum
Hımmm hommmm pffff kötü bir gün dünde kötüydü dengesiz beslenince ipin ucu kaçıyor dün pstalar çörekler tatlılar
Aslanlar yatar mı beaAslan mı kızzz kediyim kediii uyuyordum yoruldum kalkarsam evdekilerin isteklerinden onlara hizmetten bıktım yatıyorum
Kiz sen kafayimi yedinHımmm hommmm pffff kötü bir gün dünde kötüydü dengesiz beslenince ipin ucu kaçıyor dün pstalar çörekler tatlılar
Bugün simitler kekler bla bla
Geçen kış aldığım kilo yüzünden fermuarı çekilemeyen kabanım şu an üzerime bol geliyorYok valla olmadı
Zayıflayınca gerçek bol olmaya başladı
Aslan olmus fareAslanlar yatar mı bea
Mayanın kalbine inecek Katyaya söyleyeyim ilaçla beklesinHımmm hommmm pffff kötü bir gün dünde kötüydü dengesiz beslenince ipin ucu kaçıyor dün pstalar çörekler tatlılar
Bugün simitler kekler bla bla
Ben hayvanat bahçesinde gördüm yatıyorduAslanlar yatar mı bea
Bnmde geçen sene yeni doğum yaptığım için olmayanlar şuan eskisi gibi oluyorGeçen kış aldığım kilo yüzünden fermuarı çekilemeyen kabanım şu an üzerime bol geliyor
Aynen rahat bırakmak lazım aslında da işler de yoğun gitti gerginim bu ara çokSıkma canını doktor ne verdiyse yapıyosun zaten deneme yapiyor olabilir