Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Laz böreği mi yoksaO da değil
Laz böreği mi yoksaO da değil
Hayatımda bir kere yedim çok sevmiştim daha da nasip olmadı yemekLaz böreği mi yoksa
Hiç sabah aç karnına muz yedin mi21 ocak
Sabah
1dilim ekmek,1omlet,1dilim peynir,5zeytin,roka,salatalik,domates
Kahve,2bitter
Kahve
Öğle
1kase tarhana corbasi,5,6 küp kıtır ekmek
Beyaz çay,1minik muz,1bardak kefir
Aksam
Tarhana corbası,tavuklu salata,1dilim ekmek yerim belki
@ÇikolataGözlüm
Bn sevmedimHayatımda bir kere yedim çok sevmiştim daha da nasip olmadı yemekh
Ac karnına sadece muz yenmiyor bildigim kadarinlaHiç sabah aç karnına muz yedin mi
Aşkında ciddi kabızlık sorunlarında doktorlar bazen 3-4 gün üst üste aç karnına muz öneriyormuş.
Aç karnına ters etki yapıp ishal olurmuşsun muzla
Muzun içerisinde bulunan yüksek potasyum sebebiyle kan şekeriniz aniden yükselebilir. Bu sebeple aç karnına muz tüketilmesi önerilmiyor.Hiç sabah aç karnına muz yedin mi
Aşkında ciddi kabızlık sorunlarında doktorlar bazen 3-4 gün üst üste aç karnına muz öneriyormuş.
Aç karnına ters etki yapıp ishal olurmuşsun muzla
Aman bea bn yiyorumMuzun içerisinde bulunan yüksek potasyum sebebiyle kan şekeriniz aniden yükselebilir. Bu sebeple aç karnına muz tüketilmesi önerilmiyor.
Sütlaca kurban diyosunBenim takımdasın taklm kurduk kaplan olduksütlaç aşer sütlaç yee
Yok o da değil henüz yapmadım ödül bakim ne yesem ne yeseeem neyse yerim bişe artık ayva tatlısı yapim eve dönünce bariLaz böreği mi yoksa
YuhhhYok o da değil henüz yapmadım ödül bakim ne yesem ne yeseeem neyse yerim bişe artık ayva tatlısı yapim eve dönünce bari
Oooo severim ayva kabak en sevdiklerimYok o da değil henüz yapmadım ödül bakim ne yesem ne yeseeem neyse yerim bişe artık ayva tatlısı yapim eve dönünce bari
Menüme tik yok
Attim bileMenüme tik yok
Birazdan gider
Sus be sende sanki keyfimiz den yokuzBirazdan gider
Bağla poşete at çöpe ben attim geldimSus be sende sanki keyfimiz den yokuzkız hastayım diye bütün gün peşimde diğeri de kavga ediyor annemin kucağından in diye
Hangisini atayım kız bütün gün uyumadı şimdi kucağımda uyuduBağla poşete at çöpe ben attim geldim![]()
Uyumuş sessiz olHangisini atayım kız bütün gün uyumadı şimdi kucağımda uyudu