kim var kim yok belli mi ? Herkes yazsın bi olmadı@serenajp sende yola gidiceksin sanırım
kim var kim yok belli mi ? Herkes yazsın bi olmadı@serenajp sende yola gidiceksin sanırım
Bende aslinda yokum ama buhaftada devam edicem kısmetse yoksa wc işini halletmem lazimkim var kim yok belli mi ? Herkes yazsın bi olmadı
2 3kisi yok canım ama devam etsek iyi olur yoksa salıcak herkes@Elif_Eylul
HERKES Mİ 2 hafta mola yoksa kalanalrla yarışma olacak mı kaptanellam nedir düşnceniz bu hafta için
istersen 1 hafta ara verelim nasıl yapalım?Bende aslinda yokum ama buhaftada devam edicem kısmetse yoksa wc işini halletmem lazim
benden daha çok kilo verenler var ya haksızlık olmasın@Maya. Sen aktifsin canım sen takim kaptanı olurmusun
Ben de arzumun pilsiz olanı var, şu an için memnunum. 8 aydır kullanıyorumhelp helpp
baskül önerisi olan var mı bacılarrrrrrrr
aynne bi dağılmaya müsaitiz biraz2 3kisi yok canım ama devam etsek iyi olur yoksa salıcak herkes
Valla nebilimistersen 1 hafta ara verelim nasıl yapalım?
Canim aktif degil çogu kişibenden daha çok kilo verenler var ya haksızlık olmasın
oooo pilsiz süper bayıldımmmBen de arzumun pilsiz olanı var, şu an için memnunum. 8 aydır kullanıyorum
sorun yok olurum ben, herkes yazsın bi napalım ne edelimValla nebilim
Canim aktif degil çogu kişi
Evet pil derdi yok , ortasında bi düğme var 3-5 kez ona basıyorsun güç topluyoroooo pilsiz süper bayıldımmm![]()
Aksama toplanirlarsasorun yok olurum ben, herkes yazsın bi napalım ne edelim
Evet pil derdi yok , ortasında bi düğme var 3-5 kez ona basıyorsun güç topluyor
Nereye gidiyorsunBende aslinda yokum ama buhaftada devam edicem kısmetse yoksa wc işini halletmem lazim
HamamaNereye gidiyorsun
Xiamo iyi diyolaaahelp helpp
baskül önerisi olan var mı bacılarrrrrrrr
1 hafta mu kalıcanHamama
Lan susak masus dedim1 hafta mu kalıcan
Ciddi mi bn gerçekten sandımLan susak masus dedim