MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Susakevet sona . koydumyaşı açık etmeyelim dedim

Susakevet sona . koydumyaşı açık etmeyelim dedim
Bak bu konuda haklisinbence o kendini kaç hissediyorsa onu yapalım. bakim bakim fıstıkmış bence son tartıldığı doğrudur
Manyakbence o kendini kaç hissediyorsa onu yapalım. bakim bakim fıstıkmış bence son tartıldığı doğrudur
Abla ilk tartildigini baz al fıstık ne de olsaBak bu konuda haklisin![]()
bu hafta nasıl olacak şimdi 2 hafta tatil mi demiştin geçen. Yoksa devam mıBak bu konuda haklisin![]()
sabit kabul edelim sizede uyarsa kimseye artı eksi zaarım olmasınNapcez peki
Fıstıkmıymış tamamAbla ilk tartildigini baz al fıstık ne de olsa
Bilmem sen ne düşünüyorsun devam edecekler çok olursa devam şimdilik @sulisim ve ben ara vercezbu hafta nasıl olacak şimdi 2 hafta tatil mi demiştin geçen. Yoksa devam mı
Tamam canimsabit kabul edelim sizede uyarsa kimseye artı eksi zaarım olmasın
Eminmisin yani gitti mi tartı bir su şişesi ile denesenesabit kabul edelim sizede uyarsa kimseye artı eksi zaarım olmasın
Iste size biraktim 2kisi yok şuanda bakalım digerleri ne dicekbu hafta nasıl olacak şimdi 2 hafta tatil mi demiştin geçen. Yoksa devam mı
herkese uyarım ben, yarış olursa katılırımIste size biraktim 2kisi yok şuanda bakalım digerleri ne dicek
50 ye kadar meydan diyosun 1gram olcan bakherkese uyarım ben, yarış olursa katılırım
Rakip olalım teke tek senle kilolalarimız çok yakınherkese uyarım ben, yarış olursa katılırım
haftasonu yenisini alacagım inşallah artık yıllar oldu normal sonuçtaBence de gitmiş canım o nazara gelmiş
Günaydın canim sıkma canını sorun yokGünaydın kızlar
Bnm tartı berbat durumdaadetten kaynaklı
Hepinizden özür diliyorum
Koca eskitiyoz tartıda neymişhaftasonu yenisini alacagım inşallah artık yıllar oldu normal sonuçta
denedim 3,3 çıktı tam 5.1 çıktı 9.8 çıktı sabah sabaha oğlum bir gülüyor bnm halime tartı ile savaşıma oda çıkmak istiyor ben çıkıyorum ayagını koyuyor baya eğlendi boş su bidonunu almış koy koy diyo bebe bilem dalga geçti benleEminmisin yani gitti mi tartı bir su şişesi ile denesene