Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.521
Tahriş etmedi ama bilemedim. Nette de hep kanser yazıyor. Bir türlü smear kısmet olmadi. Zar zor buldum randevu onda da smear çubuğu yok dedilerKoyarken tahriş ettiyse yapmıştır regl yakın değilse
Nasil yapcakki parmaklamadiysa egerKoyarken tahriş ettiyse yapmıştır regl yakın değilse
Ben cok fitil kullandım,hep kalktigimda çamasirima akardi intihap,ama kanli bilemedimTahriş etmedi ama bilemedim. Nette de hep kanser yazıyor. Bir türlü smear kısmet olmadi. Zar zor buldum randevu onda da smear çubuğu yok dediler
Kötü bir şey bende var ama hayırlısı. İyi bir doktora denk gelemedim bir türlüBen cok fitil kullandım,hep kalktigimda çamasirima akardi intihap,ama kanli bilemedim
Üşengeçlikte ilktesinEee niye link geldi heee basın bakın artık napim
Sorun yapıştırdığınız yerdeçözemedim emojinin üstüne basıp kopyala diyorum buraya yapıştırıyorum
He tabi tabiOoooo iyi büyüdün heeee
Saçmalama yaKötü bir şey bende var ama hayırlısı. İyi bir doktora denk gelemedim bir türlü
Şimdi buldum randevu istediğim hastaneye. 3 şubatta. Regli dönemine denk gelmez inşallahSaçmalama ya
Öyle sey olurmu hemen
Ya bazen insan panik oluyor zorluyor fitili sokacam diyeNasil yapcakki parmaklamadiysa eger
İnşallah gelse bile git şikayetlerini söylersin kontrol zamanı smeare gidersinŞimdi buldum randevu istediğim hastaneye. 3 şubatta. Regli dönemine denk gelmez inşallah
Herkes sen miSorun yapıştırdığınız yerde
Herkes sen miSorun yapıştırdığınız yerde
Aynen. İnşallah smear olur da rahatlarımİnşallah gelse bile git şikayetlerini söylersin kontrol zamanı smeare gidersin
Boy atmış görmüyonmu
Güntünoo
Iyigecelero
3 şubat var23 regli olucak varmi aramizda
Allahın izniyle bisey çıkmaz inşaAllah lütfen kötü düşünme,bende hep gectim senin üzuldügün konulardanŞimdi buldum randevu istediğim hastaneye. 3 şubatta. Regli dönemine denk gelmez inşallah
Uykum var Bnde uyusam büyürmüyüm