Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Çorba içeydin olmadı1paket etiform kurusu yedim ayranlacarsiya git simit kebap yemeden gel
Çorba içeydin olmadı1paket etiform kurusu yedim ayranlacarsiya git simit kebap yemeden gel
Yeterince büyüdün senUykum var Bnde uyusam büyürmüyüm
Şuan reglim o zamana kadar sürer mi bilmim23 regli olucak varmi aramizda
eline sağlık kaptanellam
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @Bittercikilataa ️
️
️
️
️
@Sekerpareeee ️
️
️
️️
️
@Elif_Eylul ️
️
️
️
️
@sulisim ️
️
️
️
️
@Seçilmiş ️
️
️
️
️
@_cikiLeta ️
️️
️
️
️
@Cheesecake ️
️
️
️
️
@fitmomm ️
️️
️
️
️
@Maya91 ️
️
️
️
️
@Hazalın yeni dünyası ️
️
️
️
️
@serenajp ️
️
️
️
️
@_DeryaSultan_ ️
️
️️
️️
️
@Azra_dogukan ️
️️
️
️
️
@Damlalar ️
️️
️
️
️
@wakeful ️️
️
️
️
️
@HiraAyaz ️️
️
️
️
️
3-5 cm daha büyüsemYeterince büyüdün sen
Kendini tanıtsa pastayı öyle yerPasta vermedin ki mumu napsın pastasız üflemmez bile
Günaydın@ÇikolataGözlüm misali az kudurayim dedim ama yok emoji koymaya bile yorgunmuşum
Yapmayaa çok geçmiş olsunDün akşama doğru anneannem rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdü annem. Annem de orda rahatsız olmuş ikisinin kanında da enfeksiyon çıkmış. Ardından eşim geldi eve perişan halde. Onun hastalığı da çekilmiyor hiç. Yemek hazirla onu yap bunu yap derken saat 12 oldu. Çocuklar da akşam üstü uyuyakalmisti gözlerinde uyku yoktu. Ama ben bitiğim gece 3.38den gece 12 ye kadar ayakta hal kalmadı. Birbirlerini yiyip duruyorlardı ki eşim kızınca uyudular. Yine erken uyandım boğazım pert olmuş derken giremedim. Çok uzattım
Menüm
Sabah yok
Öğlen : Noodle yedim2 ince dilim de yaş pasta
Akşam yok
Toplamda da 3 kupa Nescafe içtim
Hee onu diyom yaa tutarmiyiz hepbirlikteŞuan reglim o zamana kadar sürer mi bilmim
Anam tamda 3 ayların başı
eline sağlık kaptanellam![]()
![]()
Kilom la şişko olmazdım3-5 cm daha büyüsem
Aaa niye öyle olmuş bak iyice susak oldum ben...![]()
![]()
![]()
etiketleyememişin ama olsun
Az daha iyiler çok şükürCok coookk gecmiş olsunsimdi iyilerdir inşallah
Aaa niye öyle olmuş bak iyice susak oldum ben...emojiyi de bir saatte yapabildim
Biraz daha iyiler çok şükürYaaa çok geçmiş olsun şimdi nasıllar
Koyarken tahriş ettiyse yapmıştır regl yakın değilseMantar için fitil vermişti doktor 3 gün ara ile kullanılan. İçinde 2 tane var. O kanlı akıntı yapar mı ? Kullanan arkadaşlar vardı sanki