Ne izlicen? Biz bi türlü bulamadık film, en son fırında somon izliyordukBende film bulup izliym nasılsa yarın okula götürecek eleman yok
KesinlikleSüreklilik yapti artık tahlil vs. Yaptirayim eniyisi
Tüh yaÇok acıdı yaaaaa çok ödemim varmış 6 kupa yaptırdım sırt kısmı özellikle zaten sorun varsa acıyormuş
Kahkaha attım heNe izlicen? Biz bi türlü bulamadık film, en son fırında somon izliyorduk
Ohhhhhh afiyet olsun yarın tam gaz devam hiç birşey olmamış gibiO 2 karecik çiko 6 olmuş olabilirüstüne bi tane lokum yemiş olabilirim, üzerine biraz cips yemişte olabilirim. Erkekler kapatılsın
Oha çüş dana demeyin, yarın da spora gidiceeem hallederizzzzO 2 karecik çiko 6 olmuş olabilirüstüne bi tane lokum yemiş olabilirim, üzerine biraz cips yemişte olabilirim. Erkekler kapatılsın
Bence de spora güveniyorumOhhhhhh afiyet olsun yarın tam gaz devam hiç birşey olmamış gibi
Çok spor yapıyorsun tolere olmuştur
Gün müüüüü ayy benim kız beni dışlıyor güne başladık diye çok ayıplıyorMenü
Sabah iki dilim ekmek tereyağı bal patates kızartması
Öğle az şekerli duble dibek kahvesi yarım elma
Akşam 4 adet tavuk kanat ızgara fırında patates turşu az yoğurt
Az önce yarım poğaça hihihihu
Bugün güzeldi valla ama yarın güne gidicem tutmayın beniiiveya tutun
@Elif_Eylul
@_cikiLeta
Zaten o kadarcık şeyide yakmıyorsa bırak sen sporu salllBence de spora güveniyorum
Günleri çok severim ama sıra bendeyse ve para kısmınıGün müüüüü ayy benim kız beni dışlıyor güne başladık diye çok ayıplıyor
Kızım diyorum bizim günde yanık çorap kokusu yok sen ivedikte ne sandın he
Heee dizi izliyorsun sen, biz genelde film izliyoruz ya bi kere de bitsin çıksın
Teşekkür ederim ablacımGecmis olsun canim
O neymiş ya öyleGün müüüüü ayy benim kız beni dışlıyor güne başladık diye çok ayıplıyor
Kızım diyorum bizim günde yanık çorap kokusu yok sen ivedikte ne sandın he