Alıntıda kalmış günooo
Kuzum yaaa
Alıntıda kalmış günooo
Kuzum yaaa
Niye öyle gecmedi ki uzun süreBenim bacaklarim cok yandı 1hafta
5 6ayda gecmedi
Hiç övmüş gibi olmadıAyy bende yapıyorum çokzel oluyor herkes çok beğeniyor kendimi övmek gibi olmasın![]()
![]()
Net zaten beyaz halı pişmanlıktırBenim halılar da hep beyaz , açık renk pişmanım. Karaları bağlayacam artık
Afiyet olsun canım17 Ocak menü,
Sabah 2 dilim ekmek yarım avakado sos bir ince dilim peynir 3 çeri bir salatalık az maydanoz bir haslanmis yumurta 2 bardak çay.
Öğlen 2 portakal.
Akşam bir tabak susuz patatesli tavuk yemeği @Elif_Eylul @Bittercikilataa
Kafa dinl eve dönene kadarKiz okuldayken ne rahat ne rahat sessiz ev kocada iş buldu bakalim kacgün gider
Bitter iyice sapltdı haaBitter kabak tatlısı yemüş olabülürmüşİnşallah tırmalamaz diyür
HoşgeldinMerhabalar hoşbulduk
Aaa beni seviyormuşBak cidden kargoya alıyorlarsa yaptığım da yollarım yeminle ben yollarım diyipde kiviranlardan değilim
Ki burdaki arkadaşların yerleri çok farklıdır bende sanalda olsa akrabamı sevmediğim kadar sizi seviyorum
Antepliler cok cana yakin oliyir hoşgeldinMerhabalar hoşbulduk
Ya adet etkisi olunca sapıtmış oldum yemesem saldıracaktımBitter iyice sapltdı haanerde sopam şiddete bir süre ara vermişdim ama mecbur bırakıyonuz
Hah buldum burdaymış
Bende seni seviyorum coookkk hilallliiimmBak cidden kargoya alıyorlarsa yaptığım da yollarım yeminle ben yollarım diyipde kiviranlardan değilim
Ki burdaki arkadaşların yerleri çok farklıdır bende sanalda olsa akrabamı sevmediğim kadar sizi seviyorum
Valla alıyorsa bende isterimKargo almaz öyle seyleri bilmiyorum bende
Bakya bu mesaja geldim ama kim yazmlş bakmadımTühyaaa kaçırmlşlm kim yazdı acaba 18.000 i
Oooo tebrikiş Filiz tebrikişşKargo almaz öyle seyleri bilmiyorum bende