Azra_dogukan
Başlangıç:72 Güncel : 69,5 Hedef:65
kahve yapam mı cınımsBen kahve içmesem zaten sinirliyim bu aralar iyice batarim herkese
kahve yapam mı cınımsBen kahve içmesem zaten sinirliyim bu aralar iyice batarim herkese
MaşallahGeldi daha tadına bakmadım ama oğlan bakmış hemen
Günaydın canımGünnooo
Negatif düşünme olsun bu haftalık bişicik olmazşaka bi yana kaptanallem ya bu hafta hiç umudum yok düzensiz wc düzensiz uyku artı gelmesem iyi![]()
![]()
![]()
![]()
Şimdi 2hafta okul tatili diye biraz ara verelimşaka bi yana kaptanallem ya bu hafta hiç umudum yok düzensiz wc düzensiz uyku artı gelmesem iyi![]()
![]()
![]()
![]()
ben de 2 hafta tatile çıkcam mı örtmenimŞimdi 2hafta okul tatili diye biraz ara verelim
Ama neye ara verelim
Tartılara devam,diyetede,yarışma yok stresi azaltalim ilonce
Cuma stresi yapma bendede ayni durumdayim hapsız wc ye cikamiyorum buda beni etkiliyor,
Ama tartı devam edicek mecbur etmeli nezaman herkes diyeti birakcak bende liste yapmicam
Neden canim biseymi oldu3.38de uyandım şapşal gibiyim. Yastıklarımızın yüzünü astarı yıkadım başka yastıkta da yatamadım. Bugün kötü geçecek
Tartıya devam artısiyla eksisiyleben de 2 hafta tatile çıkcam mı örtmenim
yapacagım bende inşalah deneceğimNegatif düşünme olsun bu haftalık bişicik olmaz
ama canım bu haftada sen bi fıstıksın çaylıgillerden olsan neysekırmızı pancar salatası yii @Elif_Eylul söylemişti ben yaptım lavabo sorununa iyi geldi bana
en çok eksisiyle olsun inşallahTartıya devam artısiyla eksisiyle
aa bi ara ben pancar çok yiyorduuum wc düzgündü ondan mıydı acebaaNegatif düşünme olsun bu haftalık bişicik olmaz
ama canım bu haftada sen bi fıstıksın çaylıgillerden olsan neysekırmızı pancar salatası yii @Elif_Eylul söylemişti ben yaptım lavabo sorununa iyi geldi bana
eline emeğine sağlık kaptanellem emeğin inkar edilemez tesekkür ederiz. inşşallah bazen artı bazen eksi bu yolu tamamlayacagız hep beraber inaşşalahŞimdi 2hafta okul tatili diye biraz ara verelim
Ama neye ara verelim
Tartılara devam,diyetede,yarışma yok stresi azaltalim ilonce
Cuma stresi yapma bendede ayni durumdayim hapsız wc ye cikamiyorum buda beni etkiliyor,
Ama tartı devam edicek mecbur etmeli nezaman herkes diyeti birakcak bende liste yapmicam
Hepimiz iyki varız inaninki siz buradasınız diye burdayız yoksa bitmisti benim içineline emeğine sağlık kaptanellem emeğin inkar edilemez tesekkür ederiz. inşşallah bazen artı bazen eksi bu yolu tamamlayacagız hep beraber inaşşalah
Günaydın kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım
Dedim ya nerenle okudun