Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnde bu gece hiç uyuyamadım eşim gece 2 gibi geldi bebe saaat başı ağladı şuan eşim uyuyor Bnde bebeyle aramm zaammmm aramm zam zammm 

Canım benim ya kıyamamBnde bu gece hiç uyuyamadım eşim gece 2 gibi geldi bebe saaat başı ağladı şuan eşim uyuyor Bnde bebeyle aramm zaammmm aramm zam zammm
Burda şirkette var bakışıp duruyoruz kendisine çok muhabbet besliyorumOlar olar olmaz mu.
Oğlan dibini bırakmış saolsun bi süre almicem
Günaydın millet
Oy kuzum nasılda bekliyo anasını![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydın bitter çikolarımmmm
Günaydın kızlarGünaydın bacularummmmmm
Canım benim ya kıyamam
Küsme muhabbeti sıkı tut fıstıkellaBurda şirkette var bakışıp duruyoruz kendisine çok muhabbet besliyorum
GünaydınGünaydın bacularummmmmm
Yoh sadece bakışırık benim başım bağlı tmm mıKüsme muhabbeti sıkı tut fıstıkella
Gözün aydin cikolarda gelmistirBnde bu gece hiç uyuyamadım eşim gece 2 gibi geldi bebe saaat başı ağladı şuan eşim uyuyor Bnde bebeyle aramm zaammmm aramm zam zammm
işte aradığım mesaj buna inat yemeyim bariyersin bnden demesi
Ana çikolata gelecekti dimi geldi mi kız @BittercikilataaGözün aydin cikolarda gelmistir
Geldi daha tadına bakmadım ama oğlan bakmış hemenAna çikolata gelecekti dimi geldi mi kız @Bittercikilataa
Ne kadar rakip olsak pammık galbim işteişte aradığım mesaj buna inat yemeyim bari![]()
Ne kadar takipte olsak pammık galbim işteişte aradığım mesaj buna inat yemeyim bari![]()
Geldi geldi canım eşimGözün aydin cikolarda gelmistir
Yoh sadece bakışırık benim başım bağlı tmm mı
Kız sana sormaya geliyordum 3 maaş mı 3 ekler mi düzenlemişsinMenü 16 ocak
Sabah 10 zeytin 50 gram beyaz peynir 2 dilim ekmek
Öğlen kıymalı kaşarlı menemenlik kavanoz açtım değişik ama güzel bişi yaptım yedim yanına çay 2 dilim ekmek
Akşam patates sote 1 bardak kefir
(3 tane ekler) maaş aldım diye ekler almıştı eşim mini boy onlardan yedim dayanamadım.
@Elif_Eylul @_cikiLeta
He okuyunca bende anlatım bozukluğu olduğunu fark ettim düzelttimKız sana sormaya geliyordum 3 maaş mı 3 ekler mi düzenlemişsin