Ona vereceğim parayla altın alırım madem fazla param var ki yokBende almam

Ona vereceğim parayla altın alırım madem fazla param var ki yokBende almam
Korumaya geçersin hedefinden sonra, 1 2kilo alip verirsin arada okadar göze batmazAynenn onu da düşündüm. Ofiste bi kızla konuşuyorduk. Doğurduktan sonra vücut hamile kalmadan önceki haline dönmeye odaklıymış. Bakalım artık bikaç yıl sonra neler olacak
Heee gram yaparsın bokOna vereceğim parayla altın alırım madem fazla param var ki yoknerde o eski ben
her ay gram altın dolar euro vs alırdım hepsi gitti eve
Şu an için hocanın dediği yağ oranına düştüm. Tabi hedefim ilk evlendiğim zaman ki yağ oranıma düşmekKorumaya geçersin hedefinden sonra, 1 2kilo alip verirsin arada okadar göze batmaz
Yağ oranin nekadar iyi olursa bebekte okadar saglikli oluyormus
Maalesefff, ufak tefek hisse alıyorum. O da iyi çoğalmış az az diye diye. Bir de bes yaptırdım o paraya hiç bakmıyorum bile. Ama onu bozup kendim bes yapmak istiyorum. Şirketin yaptıgı besle oynayamıyorsun. Ben onu altın fonunda değerlendirmek istiyorumHeee gram yaparsın bok
Daha nekadar var erimeneŞu an için hocanın dediği yağ oranına düştüm. Tabi hedefim ilk evlendiğim zaman ki yağ oranıma düşmek
Ooo iyiymis ya Allah versinMaalesefff, ufak tefek hisse alıyorum. O da iyi çoğalmış az az diye diye. Bir de bes yaptırdım o paraya hiç bakmıyorum bile. Ama onu bozup kendim bes yapmak istiyorum. Şirketin yaptıgı besle oynayamıyorsun. Ben onu altın fonunda değerlendirmek istiyorum
Yağ oranım şu an % 20.6 %18 e düşsem bariDaha nekadar var erimenegözle göremicez
Bi ara acayip düştü hisseler şimdi tekrar yükselişe geçti bakalımOoo iyiymis ya Allah versin
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1 yumurta, 2 fındık, 2 kaju
Ara: türk kahvesi, ince dilim cevizli sucuk
Öğlen: yarım kepçe mercimek çorbası, kuru fasülye, 3 kaşık pilav, yoğurt
Ara: türk kahvesi, 2 ince dilim cevizli sucuk, 6 fındık
Yemek altı: yarım sufle
Akşam: yarım tabak tavuk yemeği, 1 ince dilim ev yapımı pizza, 2 ev yapımı çiğ köfte
Kahve içicem 2 minikkare naneli çiko yerim yoksa gözüme uyku girmeyebilir. Neyse yarın sporda hallederiz bunu @Elif_Eylul @_cikiLeta
Lan ne kalmis manti yemezsen gideri varYağ oranım şu an % 20.6 %18 e düşsem bari
Yanlış anlaşılmasın fıstık gibin gacısın ama sen bir çay olmayı seçtinDümdük geliyodunda
Sagol
Cumaya artık oLan ne kalmis manti yemezsen gideri var
Sen nesinYanlış anlaşılmasın fıstık gibin gacısın ama sen bir çay olmayı seçtin
O seçmedi seçildi canımYanlış anlaşılmasın fıstık gibin gacısın ama sen bir çay olmayı seçtin
Fıstık yiiiiiGene acıktım
AboooO seçmedi seçildi canım![]()
Fıstığın yanında da çay iyi gider harareti alır hem
BreeeeeeGene acıktım