İyi çok şükür, geçmiş gitmiş olsunOğlum ağustosta hipospadias ameliyatı oldu cerrah işerken mutlaka videoya çek görmem lazım dedi bezli olduğu için aylardır çekmeye çalışıyorum bugün yakalayabildim şükür

İyi çok şükür, geçmiş gitmiş olsunOğlum ağustosta hipospadias ameliyatı oldu cerrah işerken mutlaka videoya çek görmem lazım dedi bezli olduğu için aylardır çekmeye çalışıyorum bugün yakalayabildim şükür
Çişmi yapıyonus alezlereDünden beri yıkıyorum. Nevresimler alezler yastık kılıfları vs vs hiç bitmiyor
Ay triliçe direkt sütlü tatlı yaHeee bn tiramisu da kalmışım pardoneeee
Sağol canımAaa çok iyi o zaman geçmişler olsun @_cikiLeta
Yastık alezi kızÇişmi yapıyonus alezlere![]()
![]()
YalançıAy triliçe direkt sütlü tatlı ya
Kız bizden çıktı o yaYalançı
Erkeklerin kafası kokuyor
Bende merak ediyorum canım iyi şeyler duyarız inşallah haftaya randevu almıstım ters vakte dek geldi gelecek haftada eşimin işleri çok yoğunumuş haftaya olmazsa öbür hafta götürürüzMaşallah oğlana o zmnda beri saklıyor nasıl işediğini
Hadi bakalım dr ne diyecek
Sendenmi çıktıKız bizden çıktı o yaçok severim be olsa da yesem
Ayy valla aynen öyle heeeErkeklerin kafası kokuyorerkek kafaları kapatılsın
Bana göre iyi abla cerrah kadar bilemem tabi bakalım ne dicek ama açtıkları delikten yapıyor şükürPeki nasil durumu canim
Evet ben buldumSendenmi çıktı![]()
![]()
Ooo süper yavrum zahmet cektiBana göre iyi abla cerrah kadar bilemem tabi bakalım ne dicek ama açtıkları delikten yapıyor şükür
Sürekli yıkıyorum işte yastıkları yıkamak istiyorum ama kurumaz kokar falan bilemedim.Ayy valla aynen öyle heee
Bende bıktim yıkamaktan pis erkeklerSürekli yıkıyorum işte yastıkları yıkamak istiyorum ama kurumaz kokar falan bilemedim.
Amin inşallah sağol canım benimİyi çok şükür, geçmiş gitmiş olsun
Evet hem o hem ben çektiğimiz eziyetlere değer inşallahOoo süper yavrum zahmet cekti