Onlar çay abla boşverHeke siz napirsiniz bacim

Onlar çay abla boşverHeke siz napirsiniz bacim
Ben gecen yikadimKoltuk minderlerinin kılıflarını kırlentleri makine attım bi de perdesi yıkasam ohh ne iyi olur
Yemek çamaşır derdindeyim
Ayy simdi bir makina asçam,2.ci attim ama bulasik makinasini çalıştirdim camasir dinlensin 1saat sonra beyazlari yıkasin fatma teyzeYemek çamaşır derdindeyim
Sütlü şerbetli o
Hazır kek tabanı alıyordum hiç şekerini düşünmemiştimSütlü şerbetli o![]()
naçizane birebir ölçü şeker grip kaynamiyor şerbet gibi..o haliyle sütlü diyebiliriz ammmmaaaa karemeline kekine giren şekerle ve kremayla malesef masum bir tatlı olmuyor
pek severim çok severim
Triliçeden bahsetmiyormu kizHazır kek tabanı alıyordum hiç şekerini düşünmemiştim
Bn labne ile yapıyorum o zmn hafif oluyor
Yok kız tiramisu değil miydiTriliçeden bahsetmiyormu kiz
Mesaji oku bakemYok kız tiramisu değil miydi
Oğlum ağustosta hipospadias ameliyatı oldu cerrah işerken mutlaka videoya çek görmem lazım dedi bezli olduğu için aylardır çekmeye çalışıyorum bugün yakalayabildim şükürO ne demek
Heee bn tiramisu da kalmışım pardoneeeeAaa severim valla triliceyi![]()
Sütlü tatlıya olabilir şerbetlide editore sormak lazim o daha iyi bilir
Afiyet olsun canımMenüm
Öğlen yarım simit ,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin, yeşillik,4 küp peynir,1 çay kaşığı bal
Ara kahve ,10 adet fıstık
Ara 1 elma
Akşam 1 kase yeşil mercimek yemeği ,1 kase yoğurt
Yeşil çay,kahve ve maden suyu içerim muhtemel @Elif_Eylul @_cikiLeta
Maşallah oğlana o zmnda beri saklıyor nasıl işediğiniOğlum ağustosta hipospadias ameliyatı oldu cerrah işerken mutlaka videoya çek görmem lazım dedi bezli olduğu için aylardır çekmeye çalışıyorum bugün yakalayabildim şükür
Peki nasil durumu canimOğlum ağustosta hipospadias ameliyatı oldu cerrah işerken mutlaka videoya çek görmem lazım dedi bezli olduğu için aylardır çekmeye çalışıyorum bugün yakalayabildim şükür
Dünden beri yıkıyorum. Nevresimler alezler yastık kılıfları vs vs hiç bitmiyorAyy simdi bir makina asçam,2.ci attim ama bulasik makinasini çalıştirdim camasir dinlensin 1saat sonra beyazlari yıkasin fatma teyze