Ben düzensiz oluyorum canım günlerim hep geçiyor bu ayın 11 de olmam gerekiyordu iki gündür sadece leke varKız sen neden olmadın acaba ya havalardan mıbaşka bişi yoktur di mi bebiş falan
Ay o zaman bişey olmaz ya çift koruma yapıyorsun. Ben de en çok korunurken kalmaktan korkuyorum hani ilk bebek neyse gelsin de, hani korunurken kalmak insanı korkutur ya ilerisi içinBen düzensiz oluyorum canım günlerim hep geçiyor bu ayın 11 de olmam gerekiyordu iki gündür sadece leke var
Bebis yoktur ya sanmıyorum spiral var + eşim korunuyor yani olursa mucize olur
Her ay aynı korkuyu yaşıyorum
Afiyet olsun canımHemen menümü yazıp kaçayım
Sabah 10
2 küçük haşhaşlı çörek (yumruk büyüklüğündeydi )
1 dilim TB ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Krem peynir 5 zeytin
Akşam 17
Balık salata yarım dilim TB ekmeği
Su 2- 2.5 litre vardır
Ara
460 ml yeşil çay+6 fındık yarım portakal
@Bittercikilataa @fitmomm
Fazla güvenme derim ben sana bebe ilk tekmeyi vurana dek farklı yerlerde farklı şekillerde test yapmış ve her seferinde olumsuz sonuç almış kırkından gebe kalmış biri olarak naçizane benim tavsiyemBen düzensiz oluyorum canım günlerim hep geçiyor bu ayın 11 de olmam gerekiyordu iki gündür sadece leke var
Bebis yoktur ya sanmıyorum spiral var + eşim korunuyor yani olursa mucize olur
Her ay aynı korkuyu yaşıyorum
Afiyet olsun canımHemen menümü yazıp kaçayım
Sabah 10
2 küçük haşhaşlı çörek (yumruk büyüklüğündeydi )
1 dilim TB ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Krem peynir 5 zeytin
Akşam 17
Balık salata yarım dilim TB ekmeği
Su 2- 2.5 litre vardır
Ara
460 ml yeşil çay+6 fındık yarım portakal
@Bittercikilataa @fitmomm
2ci doğumda bi kaç ay düzene girdi sonra düzensizlik yine başladıAy o zaman bişey olmaz ya çift koruma yapıyorsun. Ben de en çok korunurken kalmaktan korkuyorum hani ilk bebek neyse gelsin de, hani korunurken kalmak insanı korkutur ya ilerisi için
Aaa sürpriz yumurta gibiFazla güvenme derim ben sana bebe ilk tekmeyi vurana dek farklı yerlerde farklı şekillerde test yapmış ve her seferinde olumsuz sonuç almış kırkından gebe kalmış biri olarak naçizane benim tavsiyem
Garanti bağlatmak2ci doğumda bi kaç ay düzene girdi sonra düzensizlik yine başladı
Aynen ya eşimin kuzeni de spiral taktirdi yine hamile kalmış
Maşallah20tane pelik ördüm kıza
3li komba yap hapta iç hem regli düzene girer dinle beniAaa sürpriz yumurta gibi
Ay hapla uğraşamam ya3li komba yap hapta iç hem regli düzene girer dinle beni
Yaa sürpriz o sürpriz şimdi 30 Luk evlenmiyorda kaldı başımaAaa sürpriz yumurta gibi
Biz ayseyle bağlattık,doktora sordum bağlatincada kalıyormus insanlar dedim,kesip lazerle yakıyoruz biz nasil kaliniyormus dedi banaBencede
Ama regli düzene girer inanki 21gun bitince hop adet olcanAy hapla uğraşamam ya
30luk mu aboooYaa sürpriz o sürpriz şimdi 30 Luk evlenmiyorda kaldı başıma![]()