Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Teşekkür ederim kaptan yarın da inşallah yürüyüş olacakMaşallah sana canım muhteşemsinnazar
nazar
Sem katyani bir hafta bana gönder en iyisi

Teşekkür ederim kaptan yarın da inşallah yürüyüş olacakMaşallah sana canım muhteşemsinnazar
nazar
Sem katyani bir hafta bana gönder en iyisi
Yok kizz. Spral 3 yildir falan var. Hap daha once kullandim yaramamıştı. O yuzden taktirdim. Simdi 3 4 ay kadar once bi hormon bozuklugum cikti. Bi hap verdiler. Dogum kontrol. Yeni nesil falan dedi zarari olmaz dedi. Hakkatende hicbi zararini gormedim. Eskiden bi kullandim. Kilo aldirdi midemi kotu yapti vs. Bende spralden rahatsizim onu cikarcam iste hapa devam etcem. Bide benim annem yumurtalik kanseri 2 Yildir falan ugrasiyoruz. Genetk testleri de hep pozitif cikti. Yani bende geni olabilir. Doktorlar muhakkak dogum kontrol kullan dedi. Faydasi oluyomus bu konuda. Velhasil kelam ona devam işte.Yuhhhh ikili koruma neden peki kalmayasin diyemi
E maşallah sana o zaman canım ben ilk doğumdan sonra kilo almaya başladım doğumdan önce hep çubuk kraker gibiydimOldum olasi oyleyom ben canim ya. Bebekken bile göbeğim varmış
Sağol canımmGeçmiş olsun canım
Aslında hamilekalmak bana yariyor. Sonrasinda aldim hep. Millet hamileyken kilo alir ben igne iplik oluyorum. Hamile mi kalsam napsamE maşallah sana o zaman canım ben ilk doğumdan sonra kilo almaya başladım doğumdan önce hep çubuk kraker gibiydim
Yalan mıHehe bokkk
Bir iş yapmıyorsa kalsın o da bana yük olmasın ilacımı kendim de alırımTeşekkür ederim kaptan yarın da inşallah yürüyüş olacak
![]()
![]()
al bence de zaten bütün işleri ben yapıyorum evde bi ilaç getiriyor
Peki ya sonrası bence sonrasını düşünAslında hamilekalmak bana yariyor. Sonrasinda aldim hep. Millet hamileyken kilo alir ben igne iplik oluyorum. Hamile mi kalsam napsam![]()
![]()
![]()
Yok kizz saka yapiyorum. Allah isteyenlere versin. Kiloyu miloyu bosver 2 cocugu kaldirmiyor bazen kafam. 3 olsa huni takarim heralde.Peki ya sonrası bence sonrasını düşün
Spiral bende 10sene korundum,ama çok yara yapti çıkarttı hap verdi sonra hap map derken hamile kaldimYok kizz. Spral 3 yildir falan var. Hap daha once kullandim yaramamıştı. O yuzden taktirdim. Simdi 3 4 ay kadar once bi hormon bozuklugum cikti. Bi hap verdiler. Dogum kontrol. Yeni nesil falan dedi zarari olmaz dedi. Hakkatende hicbi zararini gormedim. Eskiden bi kullandim. Kilo aldirdi midemi kotu yapti vs. Bende spralden rahatsizim onu cikarcam iste hapa devam etcem. Bide benim annem yumurtalik kanseri 2 Yildir falan ugrasiyoruz. Genetk testleri de hep pozitif cikti. Yani bende geni olabilir. Doktorlar muhakkak dogum kontrol kullan dedi. Faydasi oluyomus bu konuda. Velhasil kelam ona devam işte.
Aksam yemeğinden sonra görümceme gidicem bisey yememeye calisicam ısrar etmez inşallah
Aynen öyle canım Allah isteyene versin benimde durumum senden halliceYok kizz saka yapiyorum. Allah isteyenlere versin. Kiloyu miloyu bosver 2 cocugu kaldirmiyor bazen kafam. 3 olsa huni takarim heralde.
Doğru olabilirde olmayabilirdeYalan mı
Ne açık açık de ne diyeceksen
Yok kizz saka yapiyorum. Allah isteyenlere versin. Kiloyu miloyu bosver 2 cocugu kaldirmiyor bazen kafam. 3 olsa huni takarim heralde.
Benim kafamda saç kalmadiAynen öyle canım Allah isteyene versin benimde durumum senden hallice
Uf ya birine gidince isteğine göre de yiyemiyorsunAksam yemeğinden sonra görümceme gidicem bisey yememeye calisicam ısrar etmez inşallah
Öyle olsun bakalımDoğru olabilirde olmayabilirde