Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yooo katiyen detox ne ki![]()
detoks şeysi mi yapıyoruz abla
Yooo katiyen detox ne ki![]()
detoks şeysi mi yapıyoruz abla
Yemediğimi yatarken fark ettim gece bilmiyorumNiye bişi yemedin ki hastamı olcan yoksa
4 dilim ekmek az mı kizzzzz zibidi fistugumHah kız ekmeklerin gramını biliyon yarım ekmek nedirki kessem 4 dilim olacak
Hamilelik yoksa kekik suyumu içsenRegl olcam olamiyom. Deli oldum kac gundur. Hem agri hem siskinlik. Sali kontrolum var. Bakalim hormonlar ne durumda. Ama hasta olamadığıma gore pekde normale donmemis anlaşılan
Doğum yapmış birinin doğum yapmamış birinin göbeğiyle aynı olamıyor maalesef ne kadar zayiflasakta sarkık duruyor spor yapmayıncaBenim hep bacaklarımdan gidiyor ya. Gobegim aynibduruyor niyeti yok beni terk etmeye![]()
Ne yuh ne etraf düşman kaynıyorÇok şugar olmus
Yuhhhhh
Yok kiz hamilelik. Ay aman allah korusunHamilelik yoksa kekik suyumu içsen
Dayaniyorum kaptanım...gittim spor yaptım iyi hissedeyim diye bakalım mücadeleye devam
Maşallah sana canım muhteşemsin
Oldum olasi oyleyom ben canim ya. Bebekken bile göbeğim varmışDoğum yapmış birinin doğum yapmamış birinin göbeğiyle aynı olamıyor maalesef ne kadar zayiflasakta sarkık duruyor spor yapmayınca
Düşman da neNe yuh ne etraf düşman kaynıyor
Sem katyani bir hafta bana gönder en iyisiYaa teşekkür ederim çok sağol canım sorun biraz isteğimi bastirmak değil de bastırmak istemem sanırım ama spor biraz iyi hissettirdi...pastalar da bunalttı nedense hiç yapmak istemiyorum bu ara...çoğunu çevirdim... tükenmişlik şeysiii oldum sanırım
Katyaaaaabu hafta kaptanı ilaçsız bırakma
Ria ne kiYok kiz hamilelik. Ay aman allah korusun![]()
ria var benfe canim. Iyi geliyormi kekik hic duymamıştım
Sprial yani canimRia ne ki
Hehe bokkkDoğum yapmış birinin doğum yapmamış birinin göbeğiyle aynı olamıyor maalesef ne kadar zayiflasakta sarkık duruyor spor yapmayınca
Hee öyle desene susakSprial yani canim
Hep bu sekilde kullaniyom o kelimeyo ne bilem. Cikartcam onuda ya sali bi gideym. Hem spralim.var hem hap kullaniyom ne anladim ben bu istenHee öyle desene susak
Yuhhhh ikili koruma neden peki kalmayasin diyemiHep bu sekilde kullaniyom o kelimeyo ne bilem. Cikartcam onuda ya sali bi gideym. Hem spralim.var hem hap kullaniyom ne anladim ben bu isten![]()
![]()